Yerli Analistten Gelen BTC Tahmini Heyecanlandırdı: Hacimli Kırılma Gelirse 47 Bin Dolara Gideriz!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında bir yükseliş dalgasının başlayıp başlamayacağına ilişkin tartışmalar ve tahminler gündeme gelmeye devam ederken, Türk kripto para yatırımcılarının ilgi ile takip ettiği, “Pradator” takma ismini kullanan kripto para analisti Enes Turan, Twitter üzerinden Bitcoin hakkında yorumlarını paylaştı. Ünlü analist, bir süredir Bitcoin için 15 Ekim tarihinin dönüm noktası olduğunu söylüyordu ve yaptığı paylaşımda bir kez daha önümüzdeki haftaya dikkat çekti.

ANALİST YİNE 15 EKİM’İ İŞARET ETTİ

Yerli analist Pradator, bir süredir Bitcoin tahminlerinde 15 Ekim tarihine dikkat çekiyordu ve bu tarihin Bitcoin için bir dönüm noktası olacağını iddia ediyordu. Bitcoin ise analistin bu paylaşımı yaptığı sıralarda 18 bin 400 dolar desteğine tutunmayı başarmış şekilde, 20 bin doların altında işlem görüyordu. Ayıların satıcı baskısına karşı bir direnç gösteren ve büyük bir düşüş yaşamayan Bitcoin, kritik seviyelerini koruyor. Ünlü analist de buradan yola çıkarak, Bitcoin adına bir kırılma ihtimalini ortaya attı.

ANALİSTTEN 47 BİN DOLAR TAHMİNİ!

Analistten 47 Bin Dolar Tahmini

Analist, söz konusu paylaşımında, “Ağustos ayından beri Ekim ortasını işaret ediyorum. Kırılım zamanına iyice yaklaşıyoruz. 17 bin 700 dolar aşağısına inersek market derin reset yaşar, sallantı sürece devam ederiz. Eğer 25 bin 800 dolar hacimli şekilde yukarı kırılırsa 47 bin dolara kadar ralli görürüz. 10 gün içinde yön belli olur” dedi. Analiste göre Bitcoin fiyatı söz ettiği kritik seviyeyi hacimli biçimde yukarı yönlü kırarsa fiyatı 47 bin dolara kadar gidebilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Yerli Analistten Gelen BTC Tahmini Heyecanlandırdı: Hacimli Kırılma Gelirse 47 Bin Dolara Gideriz!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!