Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor, Türev Ürünü Piyasaya Sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketleri son dönemde artan rekabet ortamında birbirlerinin önüne geçmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak Bitcoin madencilik firması Luxor, Bitcoin madenciliği gelirlerine dayalı tezgah üstü bir türev ürün olan Luxor Hashprice NDF‘yi piyasaya sürüyor.

Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor’dan Yeni Ürün: Luxor Hashprice NDF

Kripto yazılım ve hizmet şirketi Luxor, yatırımcıların ve şirketlerin Bitcoin madenciliği türevlerini kullanarak kâr elde etmeleri için yeni bir ürün piyasaya sürüyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Madenciliği Eylül 2022 Raporu

Açıklamaya göre, Luxor Hashprice NDF adlı ürün tezgahta satılacak ve türünün ilk örneği olacak. Finansal araç, Luxor tarafından üretilen ve madencilerin bir hash gücü biriminden kazandıkları bitcoin madenciliği gelirini ifade eden veya belirli bir süre boyunca gücü hesaplayan bir terim olan hashprice’e dayanacak.

Luxor konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Luxor Hashprice NDF forward sözleşmesi gibi Hashprice tabanlı türevler, bitcoin madencileri için yeni bir finansal araçlar çağını başlatacak ve onlara madencilik operasyonlarını korumak için çok ihtiyaç duyulan bir araç sağlayacak.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor, Türev Ürünü Piyasaya Sürüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!