Subscapes NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Subscapes NFT, Kanadalı sanatçı Matt DesLauriers’in arkasında olduğu NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalemizde Subscapes NFT nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine değinmeyi de ihmal etmeyeceğiz.

Subscapes NFT Nedir?

Minimalist stüdyo dairelerin, Metaverse dünyasındaki arazilerle bir araya getirildiği bir dijital sanat koleksiyonudur. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen edilmiştir. OpenSea verilerine göre koleksiyonda 650 adet NFT bulunmaktadır.

NFT’lerin bazı ortak özellikleri de bulunmakla birlikte; algoritmalar NFT’leri bir dizi farklı öğe içerisinden seçerek oluşturmaktadır. Farklı nadirlik dereceleri oluşturmak için bunlar rastgele şekilde birleştirilmektedir.

Matt DesLauriers Kimdir?

Kanada’nın Toronto şehrinde dünyaya gelmiş bir sanatçıdır. Şu anda İngiltere’nin Londra şehrinde yaşamaktadır. Yaratıcı kodlama ve üretken sanat hakkında uzmanlaşmış bu konularda sık sık konuşmalar yapmaktadır. Ek olarak atölye çalışmalarına katılıp dersler de vermektedir. Subscapes NFT, sanatçının bu alandaki ilk projesidir.

Subscapes NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea NFT pazarında yüksek sayılabilecek 9 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. ETH’in değeri bu yazı yazıldığının sırada 1075$’a eşittir. Yani koleksiyonun taban fiyatı 9,675$’a (167,500.00₺) denk gelmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut ticaret hacmi ise 6,7 ETH’dir.

Subscapes NFT’nin OpenSea NFT pazarında an itibariyle 650 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona sahiplik yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 268’dir.

Subscapes NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Subscapes NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Subscapes NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Metamask, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta aralarında en popüler olanıdır. Cüzdan sahibi olduktan sonra yatırımcı, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Final adımında ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini kolayca gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Subscapes NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!