Solana Duraksamaları için Kurucusundan Müjde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain ağları açısından ölçeklenebilirlik oldukça önemli bir etkin. Bununla birlikte işlem ücretleri ve verimlilik de önem arz ediyor. Ancak ne yazık ki Solana, bu etkenlerin hepsini gerçekleştirdiği için büyük bir sorunla karşı karşıya: spam saldırıları. Solana’nın kurucusu Anatoly Yakovenko‘ya göre ise bu durum için çözüm yolda.

Solana Duraksamaları için Kurucusundan Müjde

Solana Duraksamaları için Kurucusundan Müjde Geldi

Kısa bir süre önce bir podcast yayının konuşan Solana kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, yaşanan duraksamaların büyük bir sorun olsa da “uzun vadeli bir düzeltmenin” yolda olabileceğini söyledi. Yakovenko, Firedancer’ın sorunun çözümü olacağını kanıtlayacağına inanıyor. Web3 şirketi Jump Crypto, Solana Vakfı ile ortaklaşa bir şekilde Firedancer‘ı geliştiriyor.

Jump Crypto, Firedancer’ın Solana‘yı önemli ölçüde ölçeklendireceğini ve önümüzdeki bir ila iki yıl içinde daha fazla işlemi daha verimli bir şekilde gerçekleştirmesini amaçlıyor.

İlginizi çekebilir: DeFi Saldırı Vektörlerindeki Benzerlik Dikkat Çekti

Konu hakkında konuşan Anatoly Yakovenko şu ifadelere yer verdi:

“Monolitik bir zincir, Ethereum gibi bir yapı ancak tek farkı her şeyi aynı anda yapmaya çalışması. Ancak bu tür başarısızlıklar hiçbir zaman herhangi bir kullanıcının fonunu veya program durumunu riske atmaz, çünkü Solana’nın 2.000 farklı validator’ı var”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Duraksamaları için Kurucusundan Müjde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!