Piyasa Analiz: Bitcoin Küçük İşlem Hacimlerinde Haftalık En Düşük Seviyelere Düştü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

QNT, %12’lik fiyat artışıyla günümüzün en iyi performans göstereni olarak öne çıkıyor. Bitcoin 20.000 doların çok altında.

Dün işlem hacimleri önceki hafta sonlarına benzer şekilde oldukça düşük olmasına rağmen, bitcoin hala küçük bir darbe aldı ve haftalık en düşük seviyesine düştü.

Çoğu altcoin de günlük ölçekte biraz kırmızı renktedir. QNT, çift haneli olmak üzere çok az istisna arasındadır.

Bitcoin 19 Bin Dolara Düştü

Birincil kripto para birimi, yaklaşık üç hafta içinde gördüğü en yüksek fiyat etiketi olan 20.500 dolara pompalandığında bu haftanın başlarında daha yüksek uçuyordu. Bununla birlikte, ABD iş raporları, beklenenden daha iyi rakamlar sağlasalar da gelgitleri değiştirdi.

BTC , 20.000 $ ‘dan 19.300 $’ a kadar yaklaşık 1.000 $’ lık bir fiyat düşüşü ile tepki verdi. Varlık başlangıçta sıçradı ve bir kez daha 20.000 doların kuzeyine sıçradı, ancak ayılar oynamak için geri döndü ve onu güneye sürdü.

Hal böyle olunca, Bitcoin dün 19.500 dolara düştü ve günün çoğunu orada düşük işlem hacimlerinde geçirdi. Ancak saatler önce, 3 Ekim’den bu yana en düşük fiyat etiketi olan 19.300 doların altına düştü.

Şu an itibariyle birkaç yüz doların üzerinde duruyor, ancak piyasa değeri hala 375 milyar doların altında. Alts üzerindeki hakimiyeti %39.6’da sakinleşti.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin küçük i̇şlem hacimlerinde haftalık en düşük seviyelere düştü! 3

Küçük Kayıplı Alternatifler

Dünün en iyi performansı gösteren Ripple dışında, daha büyük sermayeli altcoinler son birkaç gündür keyif almıyor. XRP şu anda biraz kırmızıda olsa da, haftalık %9 arttığı için 0,5 doların üzerinde kaldı.

Ethereum, küçük bir günlük geri çekilmeye rağmen 1.300 dolar seviyesini savundu. Binance Coin, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Polygon, Tron ve Avalanche da küçük günlük kayıplarla.

Tüm kripto pazarında yukarıda belirtilen düşük hacimler göz önüne alındığında, çoğu alt da sessizce oturuyor. QNT, 155 doların üzerine çıkan %12’lik bir artışın ardından görünen tek istisna.

Tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri hala 940 milyar dolarda duruyor.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin küçük i̇şlem hacimlerinde haftalık en düşük seviyelere düştü! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
48

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin Küçük İşlem Hacimlerinde Haftalık En Düşük Seviyelere Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!