Vox, Trolls Filminden Esinlenilen NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gala Games’ten Vox, Trolls film serisindeki karakterlerden esinlenilen 8888 Trolls NFT koleksiyonu duyurdu. Şirket, DreamWorks animasyonu ile birlikte çalıştıklarını açıkladı. Ayrıca DreamWorks Trolls Vox dijital koleksiyon ürünleri 14 Ekim 2022’de Coinbase NFT’de yayınlanacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Vox NFT Koleksiyonu

Son koleksiyon, Gala Games’in dördüncü Vox sürümü olacaktır. Her Vox NFT, Sims yaratıcısı Will Wright ve Gallium Studios’u içeren bir ekip tarafından yaratılmaktadır. Bu NFT’ler gelecekteki VOXverse Metaverse evreninde bir yardımcı programa sahiptir. Trolls, DreamWorks için büyük bir başarı elde etmiştir. Ayrıca dünya çapında bir turne şovuna ve filmle ilgili birçok evrensel temalı deneyime sahiptir.

DreamWorks Trolls dijital koleksiyonunda, iki Trolls animasyon filminden karakterlerden esinlenilmiştir. Bunların etrafında oluşturulmuş 8888 3D avatar NFT’leri bulunmaktadır. Karakterler arasında Poppy, Branch, Guy Diamond ve diğer popüler karakterler var. Koleksiyoncular ve hayranlar, bir kez değiş tokuş edildiğinde NFT’yi ortaya çıkaran gizemli bir Vox kutusu satın alacaktır. Ayrıca Trolls NFT koleksiyonu, özel 3 VOX’a sahip olacaktır.

Gala’nın Baş Strateji Sorumlusu James Olden, koleksiyon hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘VOX ailesinin bir parçası olarak DreamWorks, Animation’ın Trolls’u gibi inanılmaz bir IP’ye sahip olması harikadır. Ayrıca yalnızca topluluğumuzu memnun etmekle kalmayacaktır. Aynı zamanda Vox ve Metaverse tarafından mümkün kılınan eğlencenin geleceğine daha yakından bakmak için yepyeni bir izleyiciyi teşvik edecektir. Bunun ve diğer büyük IP iş birliklerimizin nereye gittiğini görmekten heyecan duymaktayız. VOXVerse’in geleceği çok parlaktır’ dedi.

Gala ve Vox’un İlişkisi

Vox’lar, Ethereum Blockchain’de ERC-721 koleksiyonları olarak oluşturulmuştur. Bunlar, her biri benzersiz özelliklere sahip olan ve her birini bir defaya mahsus yapan, program tarafından oluşturulan 3D NFT’ler olarak bilinirler. NFT’ler, yaklaşan VOXverse’de gelecekte fayda sağlayacaktır. Ayrıca NFT sahiplerinin, Gala ekosisteminde ödüller toplamasına ve oyun oynamasına izin verecektir. Beklenen yardımcı programlar arasında Town Star’da ödül kazanmak için oyna ve Mirandus’ta oyun içi avantajlar yer almaktadır. Ayrıca Defi yardımcı programı mevcuttur. Bu doğrultuda Vox’un sahipleri, GALA token’larını kilitleyebilmektedir.

Vox koleksiyonlarının arkasındaki şirket Gala Games, oyunlarında Blockchain kullanan önde gelen Web3 eğlence şirketlerinden biridir. Blockchain’i birleştirmek, daha fazla hayran ve topluluk katılımı ile yeni bir eğlence biçimine olanak sağlamaktadır. Şirket 2019’da Gala olarak kurulmuştur. Ayrıca oyunculara ve hayranlara sürükleyici bir Web3 deneyimi sunmak için bir araya gelen Gala Müzik, Gala Film ve Vox gibi bazı yan kuruluşlara sahiptir. Gala, yeni yeteneklere ve içerik oluşturuculara, hayranlarına erişim sağlamada yardımcı olmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vox, Trolls Filminden Esinlenilen NFT Koleksiyonunu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!