Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Dolar Seviyesini Kaybederken, Ripple %6 Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD, beklenenden daha iyi olan Eylül ayı iş raporlarını açıkladığında dün Bitcoin fiyatı biraz şaşırtıcı bir düşüş yaşadı.

XRP, bugün yeşildeki birkaç büyük kripto para birimi arasında yer alıyor.

Ripple’ın bariz istisnası dışında, çoğu altcoin de artık kırmızıda. XRP, gösteriyi bir kez daha çaldı ve neredeyse %7 arttı.

Bitcoin 20.000 Dolarlık Seviyeyi Kaybetti

3 Ekim’de 19.000 doların altına düştüğünden beri, birincil kripto para biriminin etrafındaki manzara oldukça olumluydu. Varlık bu seviyeden sıçradı ve hatta 20.000 doları aştı.

Bu, fiyat artışıyla üç haftanın en yüksek seviyesi olan 20.500$’a yükseldi. BTC orada durdu ancak birkaç gün boyunca 20.000 doların üzerinde kaldı. Ancak, dün beklentileri biraz aşan ABD iş raporunun ardından durum değişti.

Bazıları hala bunun neden olduğunu tartışırken, Bitcoin birkaç dakika içinde neredeyse 1.000 $ düştü. Bununla birlikte, 19.000 doları savunmayı başardı ve şu anda bu seviye ile 20.000 dolar arasında tanıdık bir aralıkta duruyor.

Sonuç olarak, piyasa değeri 375 milyar doların altına düştü ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti %39.6’ya düşerek küçük bir darbe aldı.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin 20 bin dolar seviyesini kaybederken, ripple %6 yükseldi! 3

XRP Öne Çıkıyor

Çoğu altcoin, BTC’nin performansını taklit etti ve biraz kırmızı renkte. Ethereum günlük yaklaşık %2 düştü, ancak hala 1.300 doların kuzeyinde.

Binance Coin, BNB Chain’e yapılan saldırının ardından dün sert bir düşüş yaşadı. Ağ geri yüklenirken, yerel kripto para birimi birkaç yüzdeyle 281 dolara düştü.

Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, MATIC, Tron ve Uniswap da daha büyük alt gruplardan kırmızı renkte.

İlk 10’un tek istisnası Ripple. XRP bir günde %6 arttı ve 0,5 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri bir günde birkaç milyar dolar gitti ve CoinMarketCap’te 950 milyar doların biraz altına düştü.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin 20 bin dolar seviyesini kaybederken, ripple %6 yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Dolar Seviyesini Kaybederken, Ripple %6 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!