OpenSea, Toplu NFT Listeleme ve Satın Alma Özelliğini Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT pazarı OpenSea, kullanıcıların artık tek bir işlemde 30’a kadar NFT listeleyip satın alabileceklerini duyurdu. Şirket, Twitter üzerinden yeni güncellemeyi paylaştı. Ayrıca kullanıcılara örnek bir alım işlemi gösterdi. Sonrasında, ‘resmi olarak toplu listeleme ve satın alma ile yayındayız’ açıklaması yaptı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea Toplu Listeleme Özelliğini Duyurdu!

Toplu alımlarda, satın almadan önce aynı zincirden 30 adede kadar NFT’yi sepete eklemek mümkün olacaktır. Ardından, tüm bunları tek bir işlemde satın alma özelliği dahil edilmiştir. Daha rahat olmasının yanı sıra, NFT’leri tek tek satın almaktan daha uygun hale getirilmiştir. Ödenecek olan gas ücreti bakımından özellik, oldukça avantajlıdır.

5 Ekim’de OpenSea, Twitter’daki bir gönderiyle yeni akışın nasıl çalıştığını açıklamıştır. Gönderiye göre, ‘toplanan öğeler sekmesinde, bir öğe kartının üzerine geldiğinizde “+” sembolüne tıklayarak veya “Diğer Seçenekler” açılır menüsünde “satılık liste”ye tıklayarak toplu listelere erişebilirsiniz. Ardından, bir kerede listelemek için 30’a kadar öğe seçilmesi mümkündür’ denildi.

OpenSea’nin yeni güncellemesi, LookRare ve Magic Eden gibi diğer pazar yerlerinin bu özelliği başarı ile sunmasından sonra gerçekleşmiştir. Bu nedenle, OpenSea’nin bu özelliği tanıtması tamamen mantıklıdır. Özellik, daha geniş bir ağ oluşturmayı ve NFT’lerin ticaretini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

OpenSea, içerik oluşturucuların koleksiyonlarını özelleştirilebilir açılır sayfalar aracılığıyla başlatmaları için eylül ayında bir girişim başlatmıştır. Bu hareket, OpenSea’yı içerik oluşturucu dostu hale getirmektedir. Ayrıca içerik oluşturucuların koleksiyonlarının markasını genişletmelerine yardımcı olmaktadır. Aynı ay NFT pazarı, yeni bir NFT nadirlik protokolü olan OpenRarity’yi duyurmuştur. Bu yeni protokol yenilikçi, nesnel bir hesaplama yöntemiyle NFT nadirlik sıralaması söz konusu olduğunda önceliği belirlemektedir. Ayrıca OpenSea, çalınan NFT’lere ilişkin politikasını da değiştirmiştir. Bu politika, çalıntı NFT’ler sorununu kökünden çözmeyi hedeflemektedir.

OpenSea’nin Hacim Düşüklüğü Değişikliğe Neden Oldu!

Gerçekleşen değişiklikler, OpenSea’nin ticaret hacminin yüzde 99 azaldığı haberlerinin sonrasında gelmiştir. DappRadar’dan gelen veriler, 1 Mayıs’tan birkaç hafta önce gerçekleştirilen 2,7 milyar dolarlık işlemin aksine, 28 Ağustos Pazar günü 9,34 milyon dolarlık işlemlerin tamamlandığını ortaya çıkarmıştır. Bu durum, ciddi bir hacim düşüklüğümü gözler önüne sermektedir.

OpenSea, son dönemde gerçekleştirdiği güncellemelerle durumu aksine çevirmeye çalışmaktadır. Solana tabanlı pazar yerlerinin hacimlerinin artış yaşaması, OpenSea’yide Solana entegrasyonu bakımından harekete geçirmiştir. Bu kapsamda şirket, OpenSea, Solana Launchpad özelliğini duyurmuştur. Şirketin yeni özellikle ilgili açıklamasına göre Launchpad, kullanıcılarına geniş çok zincirli deneyim getirmek üzere platformun kapsayıcı hedefinin bir parçası olarak eklenmiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, Toplu NFT Listeleme ve Satın Alma Özelliğini Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!