NvirWorld Metaverse Solana ile Çalışacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katman 2 hibrit, merkezi olmayan, NFT’ler platformu olan NvirWorld (NVIR), Solana (SOL) Vakfı ile mutabakat zaptı (MOU) imzaladığını duyurdu. Anlaşmaya göre ortaklık kapsamında NvirWorld, Solana Blockchain üzerine kurulu projelerinin geliştirilmesini kolaylaştıracaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NvirWorld, Solana ile Anlaştı!

Nvir NFT Marketi ve N-Hub (DeFi Varlık Borsası) gibi ürünleri barındıran NvirWorld, Solana Vakfı ile stratejik bir ortaklığa girdi. Dün yayınlanan duyuruya göre ortaklık kapsamında NvirWorld, Solana üzerine kurulu projelerin geliştirilmesini kolaylaştırmada rol üstlenecektir. Ayrıca genel olarak NvirWorld ekosistemini genişletmek için destek sağlanacaktır. NvirWorld, Solana Blockchain’de benzersiz bir üyelik NFT’si olan NvirWorld X-CLUB (NWX)’in toplam 10.000 kopyasını yayınladı. Ayrıca haziran ayında Solana Blockchain ağının Nvirmarket’te tanıtımını gerçekleştirmiştir.

Solana Vakfı’nın yardımıyla platform, mart ayında satın aldığı Blockchain tabanlı bir fintech olan NvirLabs’tan yararlanırken, Blockchain tekliflerini iyileştirmeyi hedeflemektedir. Özellikle Katman 3 Blockchain teknolojisini yeniden tanımlama hedefiyle, gelecek yıl teknoloji ana ağını sunmayı planlamaktadır.

Solana Vakfı ile gerçekleşen Mutabakat Zaptı için yüksek beklentiler bulunmaktadır. Özellikle NvirWorld ana ağı gelecek yılın başlarında başlatılması görüşülmektedir. Şirket, CBDC ile ilgili tescilli teknolojileri kullanan yeni nesil ana ağı oluşturmaktadır. Ayrıca son teknoloji ürünler oluşturmak için Blockchain sektöründen yararlanmaktadır. Ana amacı, Katman 3’ü kurarak, Katman 1 ve 2 Blockchain’leriyle ilgili sorunları çözmektir.

NvirWorld, son zamanlarda NFT alanında da daha çok tanınır hale gelmiştir. Merkezi olmayan NFT platformunun token’ı NVIR, 20 Eylül 2022’de listelenmiştir. Katman 2 platformu şu anda NFT ve Metaverse meraklıları için 8. Nesil Onur Listesi Etkinliği adı verilen bir etkinlik düzenlemektedir. Ayrıca etkinlikte, oyuncuların 56.000 dolar nakit ödül de dahil olmak üzere ödüllere hak kazanmak için tamamlayacakları görevler bulunmaktadır.

Solana Blockchain, NFT Projelerini Çekmeye Devam Ediyor!

NFT’ler ve merkezi olmayan finans (DeFi) söz konusu olduğunda, Solana zaten dünyanın en çok benimsenen Blockchain’leri arasında yer almaktadır. Şu anda 970 milyon dolarlık toplam piyasa değeri ile dünya çapında en yaygın kullanılan dördüncü kripto para birimidir. Ayrıca Solana NFT ekosistemine olan ilgi gün geçtikçe artmaktadır.

Solana, kullanıcıların platform isteklerini daha hızlı ve daha ucuz işlemlerle karşılamaktadır. Birkaç önde gelen proje Solana ile bağlantı kurmak için harekete geçmektedir. Solana NFT ekosistemindeki bazı büyük isimler arasında 3,88 milyon SOL piyasa değeri olan DeGods, Blocksmith Labs (484.396 SOL) ve benzeri projeler yer almaktadır. Solana NFT ekosistemi, NFT ticaret hacmini son altı haftada yüzde 7’den yüzde 24’e yükseltmiştir. Verilere göre, son aylarda önemli bir büyüme kaydetmiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NvirWorld Metaverse Solana ile Çalışacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!