Cool Cats, Animoca Brands’tan Yatırım Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mavi çip etiketli NFT koleksiyonu Cool Cats, Animoca Brands’tan stratejik bir yatırım aldığını duyurdu. Ortaklık, Cool Cats’in başarılı bir NFT markası ve medya şirketi olarak büyümeye devam etmesine yardımcı olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Cool Cats, Animoca Brands ile Statrejik Ortaklık Gerçekleştirdi!

Bu stratejik yatırım, Ya Siu (Animoca Brands Kurucu Ortağı ve İcra Kurulu Başkanı) ve Ken Cron (Cool Cats Group İcra Kurulu Başkanı) arasındaki uzun süreli ilişkinin sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Cool Cats, bu yatırıma ek olarak Eylül ayında GAMEE ile ortaklığını da duyurmuştur. GAMEE, Animoca’nın bir yan kuruluşudur. Ayrıca sanal gündelik oyun alanlarına odaklanmaktadır. Bu ortaklığın parçası olarak Cool Cats sahipleri, özel NFT airdrop’larına, çekilişlere ve özel eşyalara erişebilecektir.

Ken Cron ortaklık hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, Yat, Web3’ün önde gelen düşünce liderlerinden biridir. Ayrıca sektördeki en önemli şirketlerden birini kurmuştur. Animoca Brands ile daha yakın çalışmak Cool Cats ve topluluğuna muazzam bir değer katacaktır. Yeni CEO’muz Stephen Teglas ve tüm Cool Cats ekibi, başlamak için inanılmaz heyecanlı’ dedi.

Animoca kısa süre önce yeni yatırımcılardan 110 milyon dolar değerinde stratejik bir finansman turunu kapatmıştır. Sonuç olarak, şirket özellikle GameFi fırsatlarına odaklanarak Metaverse’ü ilerletmek için çalışmaktadır. Animoca son dönemde birçok firmayla ilişkilerini sağlamlaştırmaktadır. Ayrıca inandıkları projelere, yatırım girişimleri bulunur. Bunlar arasında sektörün önde gelen projeleri de yer almaktadır.

Animoca Brands, Blockchain, dijital eğlence ve oyunlaştırma sektörlerinde lider firmalardan biridir. The Sandbox, Crazy Kings ve Crazy Defense Heroes gibi orijinal oyunları geliştirmesi ve yayınlamasıyla tanınmaktadır. Ayrıca Disney, WWE, The Walking Dead ve Snoop Dogg ile ortaklıklar sayesinde Metaverse’i ana akıma getirmede hayati bir rol oynamaktadır. Animoca Brands, 380’den fazla yatırımdan oluşan büyüyen bir portföye sahip olarak bilinir. Bu son finansman turuyla beraber, Metaverse konumunu sağlamlaştırmayı hedeflemektedir.

Metaverse Girişimleri Devam Ediyor!

Metaverse’e olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Geliştiriciler, yeni özellikleri duyurdukça araştırma yapan şirketlerin dikkatini daha çok çekmektedir. Şirketler son dönemde, sıklıkla raporları incelediklerini açıklamaktadır. Dünyaca ünlü markalar, Metaverse dünyalarına giriş yapmak için girişimlerini sürdürmektedir. Bu markalar genel olarak, NFT ve Metaverse’ün birlikte kullanabilirliği üzerine yoğunlaşmaktadır.

Son dönemde Metaverse’e olan ilgi, NFT piyasasının da hareketlenmesini sağlamıştır. Yeni Metaverse dünyalarına geçiş yapmak isteyen katılımcılar, NFT koleksiyonlarından birer parçaya sahip olmaktadır. Ayrıca bu da NFT piyasasının az da olsa hareketlenmesine sebep olmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cool Cats, Animoca Brands’tan Yatırım Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!