Binance Coin, BNB Zinciri Hack’inin Ardından %4 Düştü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beklendiği gibi, Binance Coin, BNB Zinciri’ne yapılan saldırıdan sonra bugünün en kötü performans göstereni oldu.

Bitcoin, gıpta ile bakılan 20.000$’lık çizgide işlem yapmaya devam ederken, Binance Coin, dünkü BNB Zinciri saldırısının ardından bugünün en kötü performans gösterenleri arasında yer alıyor.

Diğer büyük kapaklı altcoinlerin çoğu da hafif düşüşler yaşıyor ve kripto piyasa değeri yaklaşık 950 milyar dolara yerleşti.

BNB Zinciri Kullanıldıkça BNB Düşüyor

Muhtemelen dün kripto para birimi alanındaki en büyük haber, Binance’in bir istismarın ardından tüm Binance Akıllı Zincirini durdurduğunu duyurmasıyla geldi. İlk raporlar, saldırganın yaklaşık 600 milyon dolar değerinde BNB çalmayı başardığını iddia etti.

BNB Chain’in resmi Twitter sayfası, ağın yeniden başlatıldığını belirtse de, onu destekleyen yerel token olan BNB, daha büyük alt değerlerden en çok zarar gördü. Saldırı halka açıldıktan sonra varlık 293 dolardan 278 dolara düştü. Şu an itibariyle 285$’a bir miktar zemin toparlamasına rağmen, BNB gün içinde hala %4 düşüşte.

Daha büyük kapaklı altların çoğu da hafif kayıplara sahiptir. Bunlara Ethereum, Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu dahildir.

Tron, Uniswap ve OKB, önemsiz kazanımlara sahip birkaç istisna arasındadır.

Genel olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri bir günde 15 milyar dolar gitti ve CoinMarketCap’te 950 milyar dolara düştü.

bnbbinance coin, bnb zinciri hack’inin ardından %4 düştü! 3

Bitcoin 20 Bin Dolar Civarında Sakin

Sadece dört gün önce, birincil kripto para birimi, bu seviyenin altına birkaç ardışık düşüşten sonra 19.000 doları korumak için mücadele etti. Ancak, BM’nin ABD Merkez Bankası’nı küresel durgunluğu daha da kötüleştirebileceği için faiz oranlarını yükseltmeyi bırakmaya çağırmasının ardından durum değişmeye başladı.

Bitcoin, 20.000 dolara doğru bir fiyat artışıyla tepki verdi ve hatta Salı günü iki haftanın en yüksek seviyesi olan 20.500 dolara sıçradı. Kuzeye devam edemese de, önceki birkaç girişim kadar hızlı ve şiddetli bir şekilde reddedilmedi ve o zamandan beri 20.000 doların üzerinde veya civarında kaldı.

Son 24 saat havai fişek getirmedi ve BTC hala orada duruyor. Piyasa değeri 380 milyar doların kuzeyinde, altcoinler üzerindeki hakimiyeti ise %40’a ulaştı.

bnbbinance coin, bnb zinciri hack’inin ardından %4 düştü! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
27

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Coin, BNB Zinciri Hack’inin Ardından %4 Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!