AppLovin, Mobil Oyun Geliştiricilerine Özel NFT Marketi Açtı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçerik oluşturucularına özel önde gelen geliştirme platformlarından AppLovin, uygulama mağazalarında piyasaya sürülmek üzere ilk NFT marketini duyurdu. Ayrıca AppLovin, yan kuruluşu OpenVessel aracılığıyla, Vessel’i Apple ve Google Play uygulama mağazalarında başlattı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

AppLovin, Vessel NFT Marketini Piyasaya Sürdü!

Vessel’in piyasaya sürülmesiyle birlikte, mobil oyun geliştiricileri artık NFT’leri oyunlara dahil edebilecektir. NFT’leri oyunlara entegre etmek, platformlarına ek gelir sağlayacaktır. Ayrıca uygulama Apple ve Google Play mağazalarında yayınlanmıştır. AppLovin’in genel müdürü Rafael Vivas, Vessel’in mobil oyun endüstrisi için bir oyun değiştirici olacağını açıklamıştır. Vessel, geliştiricilere çalışmalarından para kazanmaları için yeni yollar sunmaktadır. Aynı zamanda topluluk üyelerini işe almak ve oyun tutkunlarından oluşan bir ekosistemi büyütmek için bir platform görevi görmektedir.

Rafael Vivas konu hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘NFT pazarı yayında. Ayrıca veriler, tüketicilerin yeni oyna kazan oyun macerasına katılmaya hazır olduğunu gösteriyor. NFT için tüketici talebinin ve yüksek oyun katılımının birleşimi sayesinde Vessel, yeni mobil oyun para kazanma ağ geçidi olarak paketi yönetecektir’ dedi.

Vessel, oyunculara Web3 ekosistemine kolay erişim sağlamak için cüzdanla donatılmış bir NFT pazarıdır. Platform ile geliştiriciler, tüketicilerin dijital koleksiyon ürünlerini satın almasına olanak sağlamaktadır. Ayrıca satmasına ve ticaretine izin verilecektir. Ek olarak kullanıcılar, NFT varlıklarını platform aracılığıyla fiat para birimlerine çevirebilmektedir.

Oyna Kazan Platformlarına İlgi Artıyor!

Geliştiriciler, oyuncuların oyna kazana artan ilgisinden faydalanmak istemektedir. Artan ilgiyle beraber geliştiriciler, pazarı oyun platformlarına entegre ettiler. Ayrıca ünlü oyun şirketi Lion Studios, gelir akışlarını artırmak için Vessel’i kullanan bir firma örneği olarak sunulmuştur. Lion Studios, NFT oyun içi özelliğini Match 3D oyununda benimsemiştir. Yeni girişim aktif kullanıcı sayısı arttıkça, günlük olarak bir gelir elde etmeye yaramaktadır.

Lion Studios ürün müdürü Randal York, girişim hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘NFT, geliştiricilerin sürekli ilerlemesinin anahtarıdır. Ayrıca Vassel, müşterilerimizin konsepti benimseyebilmeleri için teslimat yeteneğimizi geliştirdi. Üstelik geçmişe kıyasla uygulama içi NFT satın alımlarımızda önemli bir artış elde etmek heyecan verici’ dedi.

Son dönemde artan oyna kazan ilgisi, birçok firmanın dikkatini çekmiştir. Bu artan ilgiyle birlikte, yeni girişimler ortaya çıkmaktadır. Ayrıca firmalar yayınlanan son raporların doğrultusunda, odak noktalarını tekrardan oyna kazan mekanizmasına çevirmiştir. Muhtemelen önümüzde ki aylarda bu tarz girişimler oldukça sıklaşacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AppLovin, Mobil Oyun Geliştiricilerine Özel NFT Marketi Açtı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!