Veefriends Fiziksel Koleksiyon Ürünlerini Tanıtacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde NFT’ler ve fiziksel faydaları, tanınmış mağazalarda satılmaya başlanmıştır. Yapılan son duyuruya göre Veefriends NFT projesi, koleksiyona ait fiziksel ürünlerini, Macy’s and Toysrus’ta piyasaya sürdü. Veefriends, NFT projesinin başlatılmasından bu yana yaklaşık 240,15 milyon dolarlık satışla tüm zamanların NFT koleksiyonu satışları açısından 20. sırada yer almaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Veefriends NFT Sahipleri Oyuncakları Talep Edebilecek!

Girişimci Gary Vaynerchuk tarafından oluşturulan NFT projesi, Macy’s ve Toysrus perakende mağazalarında hem fiziksel hem de dijital biçimde piyasaya sürülecektir. Koleksiyonun ön satışı bugün başlayacaktır. Ayrıca 17 Ekim’de resmi olarak piyasaya sürülecektir. Koleksiyonda Veefriends’in peluş ve vinil karakterleri yer alacaktır. Ayrıca insanlar tüm Toysru lokasyonlarında Macy’ın mobil uygulamasından yararlanarak ön sipariş verebilecektir.

Veefriends CEO’su ve yaratıcısı Gary Vaynerchuk salı günü açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘bu ortaklık benim için hayal edebileceğinizden çok daha fazlasını ifade ediyor. New Jersey, Edison’da büyüdüğümü, çocukken bu mağazaların koridorlarında yürüdüğümü sevgiyle hatırlıyorum. İlk kez koleksiyoncular için heyecan verici özellikler içerdiğini düşündüğümüz karakterleri seçtik. Tıpkı Toysrus ‘un raflarından aldığım ilk oyuncaklarımdan bazıları gibi’ dedi.

Girişim Diğer NFT Koleksiyonlarını Takip Ediyor!

Bazı NFT projeleri fiziksel olarak girişimlerini gerçekleştirmiştir. Bu NFT koleksiyonları perakende alanıyla oldukça uzun bir süredir ilgilenmektedir. Örneğin, Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve MAYC içeren giysiler Pacific Sunwear mağazalarında satışa sunulmaktadır. Eylül ayının sonunda, pop kültürü koleksiyon şirketi Funko, DC dijital koleksiyon ürünlerini tanıtmıştır.

NBA Top Shot NFT paketleri geçen yılki NBA Yaz Ligi Oyunları katılımcılarına dağıtılmıştır. Lüks mücevher ve özel perakende markası Tiffany & Co, NFT’lere bağlı Cryptopunk kolye uçlarını piyasaya sürdü. Ayrıca şubat 2021’in sonunda Topps, Walmart ve Target’ta satılan fiziksel ticari kart paketlerinin içindeki Garbage Pail Kids (GPK) NFT’lerini tanıttı. Önceden Veefriends NFT’ye sahip olan yatırımcılar, ücretsiz bir fiziksel figür için uygun olacaktır. Ayrıca her fiziksel muadili, 3D animasyonlu videolara ve karakter şarkılarına ithafen QR koduna sahip olacaktır.

Son olarak Vaynerchuk, Veefriends karakterlerini içeren yeniden tasarlanmış bir UNO destesini yayınlamak için Mattel Creations ile bir ortaklık kurduğunu da açıkladı. Yeni UNO destesinde 17 Veefriends’den birini içeren oynanamaz bir folyo kart yer alacaktır. Ayrıca Gary Bee karakteri koleksiyondaki en nadir folyo kart olacaktır. Anlaşma çerçevesinde kartlar, 25 dolar fiyat etiketine sahip olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Veefriends Fiziksel Koleksiyon Ürünlerini Tanıtacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!