Popüler Analist BTC Yatırımcılarına Seslendi: Büyük Kırılmanın Eşiğindeyiz, Hazır Mısınız?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son dönemlerde ortaya koyduğu volatilite ile düşüş eğiliminde kaldı. Gelen bu dalgalı fiyat hareketleri ile Eylül ayı genelinde negatif bölgede seyreden Bitcoin, Ekim ayı itibariyle bir kez daha 20 bin dolar barajını aşarak piyasada heyecanı artırdı. Ancak ünlü kripto para analisti Kaleo, Bitcoin ve hisse senedi piyasalarında görülen güçlenmenin üzerine, Bitcoin’de beklenmedik bir kırılma yaşanabileceği tahmininde bulundu.

“SADECE BİRKAÇ MİLİMETRE UZAKLIKTA”

Bitcoinn

Kripto para piyasalarının yakından tanıdığı analistlerden Kaleo, Twitter’da dile getirdiği tahmin ve analizlerinde, Bitcoin’in 4 kez kırmaya çalıştığı ancak yaklaşık bir yıldır kıramadığı düşen trend çizgisini aşmaya sadece birkaç milimetre uzaklıkta olduğunu ifade etti. Ünlü analiste göre aşırı miktarda açığa satışın (short) tasfiye olması ile ortaya çıkan ve yukarı yönlü fiyat hareketinde büyük artışın olduğu short squeeze görülebilir.

“BAŞKA BİR KIRILMANIN EŞİĞİNDEYİZ”

Ünlü analist, Bitcoin ve hisse senedi piyasası değerlendirmesinde, Bitcoin’i teknoloji devi Apple’ın hisse senedi APL ile karşılaştırdı. Kaleo’ya göre Bitcoin fiyatı APL’ye endekslendiğinde ayı trendlerinin net bir modeli ve ardından Bitcoin’deki volatil performans dikkat çekiyor. Kaleo açıklamasında, “Bitcoin ile liderlerin tüm piyasalardaki makro karşılaştırmalarına bakmaktan zevk alıyorum… Başka bir kırılmanın eşiğindeyiz, hazır mısınız?” sözlerini dile getirdi. Analiste göre Bitcoin bu kırılma ile birlikte aşırı performans sezonlarına girebilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorum ve tahminler, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Popüler Analist BTC Yatırımcılarına Seslendi: Büyük Kırılmanın Eşiğindeyiz, Hazır Mısınız?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!