1inch, Unstoppable Domains iş birliğini duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz borsa 1inch, kripto para ödemelerini basitleştirmek için Unstoppable Domains ile iş birliği yaptı. Şirket, bu adımın DeFi ürün ve hizmetlerinin geniş çaplı yaygın kazanmasına yardımcı olacağını söylüyor.

1inch cüzdan kullanıcılar, yeni iş birliği kapsamında Unstoppable’ın alan adı hizmetlerini kullanarak, “okunabilir alan adlarıyla” kripto ödemeleri yapabilecek. Böylece kullanıcılar, genelde 42 karakterden oluşan uzun alfanümerik kripto cüzdan adresleri yerine kişiselleştirilmiş alan adlarıyla işlem yapabilecek. Tüm Unstoppable Domains adresleri gibi, bu cüzdan adresleri de blockchain’de NFT olarak oluşturulacak ve basım veya yenileme ücreti alınmayacak.

1inch Network Kurucu Ortağı Sergej Kunz, Unstoppable Domains iş birliğinin Web3 ürün ve araçlarının yaygınlığını artıracağını söyledi. “Web3’ün ana akım yaygınlık kazanmasını kullanıcı deneyimi, güvenlik ve kimlik sorunları önlüyor,” diyen Kunz, yeni ortaklığın Web3’e katılım daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirerek, bu engelleri aşma fırsatı sunacağını ekledi.

NFT domains platform Unstoppable gets $65 million in a funding round.

The platform confirmed it will invest the money in product innovation and growth within Web3. https://t.co/4wvILOF8oW

— Cointelegraph (@Cointelegraph) July 28, 2022

Temmuz 2022 itibarıyla 150’nin üzerinde Web3 uygulamasına entegre edilmiş olan Unstoppable Domains, 2,5 milyonun üzerinde alan adı kaydına sahip. 1inch entegrasyonu, NFT alan adı hizmetinin desteklediği 80’in üzerinde cüzdan ve borsaya bir yenisini daha ekleyecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1inch, Unstoppable Domains iş birliğini duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!