The Walking Dead NFT Avatarları Piyasaya Sürülecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 eğlence şirketi Orange Comet, AMC’nin The Walking Dead (TWD) filmine dayanan NFT koleksiyonunu duyurdu. The Walking Dead NFT avatarların basımı 5 Ekim 2022 Çarşamba günü Türkiye saatiyle 22.00’da gerçekleşecektir. Avatar NFT’leri, The Walking Dead’in ikonik karakterlerinden bazılarının gerçeğe yakın elle çizilmiş 3D versiyonlarıdır. İlk avatar setinde Michonne ve evcil hayvanları Mercer, Rick Grimes, Carol Peletier, Daryl Dixon, Commonwealth ve CRM’den çeşitli askerler yer alacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

The Walking Dead NFT Avatarları

Avatarlar, planlanan The Walking Dead Lands Metaverse’ün oyunlaştırmasını etkinleştirmek için gereken 4 tür NFT’den biridir. The Walking Dead Lands The Walking Dead Universe’ye dayanan kıyamet sonrası bir açık dünya inşa et ve kazan deneyimidir. Ayrıca Orange Comet iki basım süreci sunacaktır. Bunlar sırasıyla herkese açık bir basım zamanı ve 1’e 1 nadir maç içeren özel bir Walker Pass’e özel basım sürecidir.

Walker Access Pass sahipleri, herhangi bir NFT’yi genel satış fiyatının 0,02 ETH altında bir indirimle önceden basabileceklerdir. Halka açık satış fiyatı 80 dolar olarak belirlenmiştir. Ancak basım gününe denk ETH’ye göre ikincil piyasadan Walker Access Pass satın almak mümkün olacaktır.

Gerçekleşecek olan özel basım, yalnızca TWD Walker Access Pass sahipleri tarafından kullanılabilir olacaktır. Bu, Pass sahiplerinin cüzdanlarında sahip oldukları erişim geçişlerinin sayısına göre Avatar NFT’lerinin sayısını basabilecekleri bire bir basım olacaktır. Ayrıca basım Walker Access Pass’ın nadirliğine de dayanmaktadır. Örneğin, bir efsanevi geçişe sahip yatırımcı, bir Efsanevi Avatar NFT’si basılabilecektir. Nadirlikler, Walker Pass’lerin beş enderliğine dayanmaktadır. Bunlar, efsanevi, destansı, süper nadir, nadir ve normaldir. Açıklamalara göre NFT sanat eserinin ortaya çıkışı, basım tarihinden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşecektir.

NFT’lerin Kullanımı Artıyor!

Son dönemle beraber NFT geliştiricileri, kullanım alanlarının önemi üzerinde yoğunlaşmaktadır. NFT’lerin kullanım alanları arttıkça kullanıcı sayısında doğru orantılı bir şekilde artış yaşanmaktadır. Yeni gelen her kullanıcı hem fayda hem de NFT olayını daha net anlayabilecektir. Bunlar zaman içerisinde birer yatırımcıya dönebilmektedir.

NFT sektörüne geçiş yapanların yatırımcıya dönmeleri, sektör için oldukça önemlidir. Bununla beraber, NFT’ler anlaşılması zor bir teknolojiye sahiptir. Bu sebeple önceden hiç ilgilenmemiş biri kendi araştırmasını tam yaparak bu sektörde hareket etmelidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The Walking Dead NFT Avatarları Piyasaya Sürülecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!