McDonald’s, Lunago Kentinde Bitcoin Ödeme Hizmeti Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri birçok farklı alanda kullanılmaya başlandı. Özellikle fast food zincirleri de bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; McDonald’s, İsviçre’nin Lunago kentinde Bitcoin (BTC) ile ödeme hizmeti başlattı.

McDonald’s, Lunago Kentinde Bitcoin Ödeme Hizmeti Sunacak

McDonald’s, İsviçre’nin Lunago kentinde Bitcoin (BTC) ile ödeme hizmeti başlattığını açıkladı. McDonald’s Bitcoin ile yemek siparişi verme ve ardından bir mobil uygulama yardımıyla normal kasada ödeme yapma sürecini başlattı.

Yapılan açıklama ve yayınlanan videoda şu ifadeler yer verildi:

İlginizi çekebilir: Kripto Şirketi Golden, a16z Liderliğinde Yatırım Aldı

McDonald’s, İsviçre’nin Lunago kentinde Bitcoin ile ödeme hizmeti başlattı.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Metaverse dev şirketleri kendine çekmeye devam ediyor. Metaverse dünyasına giriş yapmaya hazırlanan şirketlerin arasında fastfood devi McDonald’s da katılmıştı. Şirket sanal ürünlerle ilgili bir dizi patent başvurusunda bulunmuştu.

Diğer taraftan şirket bu sektöre çok da uzak değil. Öyle ki geçtiğimiz hafta şirket, Ay Yeni Yılı’nı onurlandıran bir NFT sergisi planladı ve Ekim ayında McRib burgerinin 40. yıldönümünü kutlayan bir NFT‘yi duyurdu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
McDonald’s, Lunago Kentinde Bitcoin Ödeme Hizmeti Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!