Dört madalyalı olimpiyat sporcusu, OKX ile iş birliği yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dört kez olimpiyat madalyası almış olan ünlü ‘snowboard’ sporcusu Scotty James, kripto para borsası OKX ile yeni bir iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında, James’in OKX’in global reklam kampanyasının marka elçisi olacağı ifade edildi. OKX, kış sporları hayranlarına Web3 ve kripto ticaretiyle ilgili olanaklar sunmak için bu tip bir iş birliğine gittiğini dile getirdi. Platform ayrıca, kış sporları tutkunlarının daha iyi ve daha sorumlu yatırım kararları almalarına yardımcı olmayı hedeflediğinin de altını çizdi. 

Aktarılan detaylara göre; OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique, iş birliği sonrası açıklamalar yaptı. Rafique, açıklamasında bu yıl dünyanın en iyi sporcularıyla iş birlikleri yapmaya devam edeceklerine işaret etti. 

Scotty James, OKX ile iş birliğine ilişkin değerlendirmelerini paylaştı

Scotty James ise açıklamasında; kendisini sürekli olarak sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeye zorladığını, yenilikçi kalmak için çalıştığını ve güçlü bir iş etiğini sürdürmek için elinden geleni yaptığını dile getirdi. Yenilik yapmaya ve her zaman yeni şeyler öğrenmeye odaklandığını ifade eden James, bu değerlerin tümünün OKX tarafından da paylaşılan değerler olduğunu belirtti. Bu ortaklığı mükemmel bir eşleşme haline getiren şeyin bu olduğuna dikkat çeken ünlü sporcu, sözlerini “OKX ile sınırları zorlamak ve sevdiğim sporu kripto alanına getirmek konusunda daha heyecanlı olamazdım” ifadeleriyle noktaladı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dört madalyalı olimpiyat sporcusu, OKX ile iş birliği yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!