Bitcoin Madencisi CleanSpark, Hash Oranını Artırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasasında yaşanan düşüşlerle birlikte kripto para madencileri sıkıntılı günler yaşamaya devam ediyor. Bazı kripto para madencileri bu süreçte küçülmeye giderken CleanSpark gibi Bitcoin madencileri de verimliliğini artırıyor.

CleanSpark Hash Oranını Eylül’de Yüzde 21 Artırdı

Bitcoin madencilik şirketi CleanSpark, Eylül ayı hash oranını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Eylül ayında hash oranının yüzde 21 oranında artırılarak saniyede 4.16 (EH/s) oldu. CleanSpark, kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin ortasında iki yeni tesis satın aldığını açıklamıştı. Bununla birlikte şirket, 16.000’in üzerinde Bitcoin madencilik makinesini de rafa kaldırdı.

İlginizi çekebilir: McDonald’s, Lugano Kentinde Bitcoin Ödeme Hizmeti Başlattı

Şirket açıklamasında eylül ayında 448 Bitcoin çıkardı ve bu oranla birlikte geçen aya göre yüzde 13.4’lük bir artış gerçekleştirdi. CleanSpark ayrıca sahip olduğu Bitcoin’lerin miktarını da 594’e çıkardığını belirtti. Şirket bununla birlikte operasyonlarının finansmanı için 7.5 milyon dolar karşılığında 380 Bitcoin satışı gerçekleştirdi. Şirket ayrıca yıl sonuna kadar 5 EH/s’ye ve 2023 sonuna kadar da 22.4 EH/s’ye ulaşmayı planladığını belirtti. Konu hakkında açıklama yapan CleanSpark finans direktörü Gary Vecchiarelli şu ifadeleri kullandı:

Büyümemizi ve operasyonlarımızı finanse etmek adına Bitcoin dağıtma planlarımıza devam ediyor. Sahip olduğumuz Bitcoin hazinemizin artması, şirketimizin büyüme stratejisinin de bir kanıtıdır.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi CleanSpark, Hash Oranını Artırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!