Lamina1, Açık Metaverse Konferansı’na Öncülük Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Open Metaverse için optimize edilmiş Katman 1 Blockchain olan Lamina1, daha açık ve sürükleyici bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır. Bunun için Metaverse ve Web3 dünyalarını bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Türünün ilk örneği bir endüstri etkinliği olan Open Metaverse Konferansı’nın kurucu sponsoru olarak rol üstlenmiştir. Kurucu ortak Neal Stephenson’ın bir açılış konuşması içeren, türünün ilk örneği olan etkinlik, yaratıcıları ve kodlayıcıları bir araya getirecek. Bununla beraber birlikte, Açık Metaverse inşa edilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Lamina1 Blockchain, Birlikte Çalışabilirliği Ön Plana Çıkaracak!

İki günlük konferans 8-9 Şubat 2023’te California’da gerçekleşecektir. Ayrıca Metaverse deneyimleri, Web3 ve eğlenceyi kapsayan uzmanlar ve inşaatçılar bir araya gelecektir. Başlangıçta Metaverse terimini ortaya atan ünlü fütürist ve bilim kurgu yazarı Neal Stephenson ilk VC destekli Bitcoin şirketinin kurucusu olan kripto para birimi öncüsü Peter Vessenes tarafından ortaklaşa kurulan Lamina1, Open’ın hızlı genişlemesini güçlendirmek için altyapı sağlayacaktır. Open Metaverse Konferansı’nın kurucu sponsoru olan Lamina1, kimlik, gizlilik ve birlikte çalışabilirlik hakkında kritik konuşmalar için bir forum sağlayacaktır. İzleyici katılımının, hikaye anlatımının ve Blockchain tekniklerinin vizyonu oluşturmak için nasıl el ele çalışabileceğini anlatacaktır.

Açık Metaverse Konferansı, internetin dönemi için öncü vizyonlar olan ünlü teknoloji uzmanlarının açılış konuşmalarını içerecek. Katılımcılar, Lamina1’in kurucu ortakları Neal Stephenson ve Peter Vessenes’in yanı sıra sanal dünya Second Life’ın (Linden Lab) kurucusu ve sanal platform High Fidelity’nin kurucu ortağı olan Philip Rosedale, Oscar ödüllü VFX öncüsü (The Matrix) ve karakter kişilik şirketi Inworld AI’ın CCO’su, Cathy Hackl, Metaverse ve Web3 stratejisti ve tasarım danışmanlığı Journey’in kurucusu ve diğer sektör geçiş liderlerini barındıracaktır.

Keynote oturumları, çeşitli konuşmacılar ve oyun, sanat, eğlence ve ticareti kapsayan yan etkinliklerle tamamlanacaktır. Kültürün bu kilit alanlarını, onları mümkün kılan teknoloji ile birleştirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca Açık Metaverse Konferansı Web3, sürükleyici bilgi işlem ve teknoloji standartları gruplarındaki liderlerden gelen katılımcılar için teknolojik geçişleri kolaylaştıracaktır. Sunum ortakları arasında birlikte çalışabilirliği destekleyen tüm kuruluşlar olan Metaverse Standards Forum olacaktır. Ayrıca Open Metaverse Interoperability Group ve Open Metaverse Alliance for Web3 (OMA3) yer alacaktır.

Şirketler Açıklama Yaptı

Animoca Brands CEO’su Robby Yung, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘OMA3, birlikte çalışabilirliği teşvik etmek için Lamina1 ile çalışacaktır. Ayrıca Open Metaverse Konferansı ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. OMA3, daha açık ve sürükleyici bir internetin yaratılmasını teşvik etmeyi hedeflemektedir. Bunun için konuşma parçaları geliştirmeyi dört gözle bekliyor’ dedi.

Konferans, tartışmalar bağlantıları yönlendirmeye yardımcı olacak ağ oluşturma fırsatları aracılığıyla disiplinler arası diyalogu teşvik edilecektir. Lamina1 Başkanı Rebecca Barkin, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Spektrumdaki meslektaşlarımız ve yaratıcılarımızla tartışmayı kolaylaştırmak için gerçek bir aciliyet duygusu hissettik. Açık Metaverse’ün iş birliği içinde ve bir dizi ortak değerle oluşturulacağını biliyoruz. Ayrıca topluluğun ihtiyaçlarını ele almak ve sorunları birlikte çözmek için forumu sağlamaktan mutluluk duyuyoruz’ dedi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lamina1, Açık Metaverse Konferansı’na Öncülük Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!