FTX CEO’su, Celsius’un varlıklarının nasıl satın alınabileceğini anlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX Kurucu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, şirketin Celsius’un varlıklarının satım alma konusunda nasıl bir tutum sergileyeceğine dair detayları paylaştı.

FTX US, geçtiğimiz hafta iflas eden Voyager Digital’ın varlıklarını açık artırma ile 1,3 milyar dolara satın almıştı. FTX, son haberlere göre Celsius Network’ün varlıkları için de teklif vermeyi düşünüyor.

Bankman-Fried, BnkToTheFuture Kurucusu Simon Dixon’ın geçtiğimiz hafta Twitter’da paylaştığı bir gönderiyi yanıtladı. Dixon, gönderide FTX’in Celsius’un varlıklarını “yok pahasına” satın alabilmek için değerini 32 milyar dolara çıkaracak şekilde finansman aradığını iddia etmişti. FTX CEO’su, “tekliflerin adil piyasa değerinde olduğunu ve fiyatta herhangi bir indirim yapılmadığını” belirtti. 

You up for discussing a plan to make up the difference with equity? I have some ideas that will make the community very happy with the deal? DM me. This has really impacted many people lives.

— Simon Dixon (Beware Impersonators) (@SimonDixonTwitt) October 2, 2022

Bankman-Fried, ayrıca FTX’in amacının yok pahasına varlık satın alarak para kazanmak olmadığını, bunun yerine müşterileri yeniden bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi: 

“[Amacımız] yok pahasına varlık satın alarak para kazanmak değil, 1 dolara 1 dolar ödemek ve bu 1 doları müşterilere geri vermek. Celsius olayına dahil olacak olsaydık da durum aynı olurdu.” 

FTX, haberlere göre Voyager Digital’ın varlıklarını 27 Eylül’de 1,4 milyar dolar teklif vererek satın aldı.

Voyager müşterilerine ve kripto varlıklarına ne olacağı konusunda ise çok az bilgi aktarıldı. Platform, yalnızca 11. Madde iflas süreci tamamlandıktan sonra müşterilerin kripto para alıp satmasına ve saklamasına izin verileceğinden bahsetti. 

İlginizi çekebilir: İddia: Celsius kurucusu iflastan önce platformdan 10 milyon dolar çekti

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX CEO’su, Celsius’un varlıklarının nasıl satın alınabileceğini anlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!