Ethereum Fiyat Analizi: ETH Üst Üste Üçüncü Kırmızı Haftayı Kapatıyor, 1.000 Dolar Kapıda mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün, Ethereum art arda üçüncü haftalık kırmızı mumunu kapattı. Üstte uzun fitili olan bir mum çubuğu, artan satış baskısının devam ettiğini gösterir. Son iki hafta içinde fiyat iki önemli seviye arasında sıkışıp kaldı ve bu bölgeden çıkmak muhtemelen ileriye doğru yönü belirleyecek.

Ethereum Teknik Analiz

Günlük Grafik

Günlük grafikteki azalan çizgi, daha düşük diplerin (sarı renkte) oluşumunu vurgular. Bu yapı düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, daha düşük seviyelere ulaşmak için, satış baskısının önce fiyatı 1.240 dolarlık (yeşil renkte) yatay desteğin altına çekmesi gerekiyor.

Bu eylem, birden fazla durma kaybını tetikleyebilecek, azalan çizginin altındaki bir kırılmaya karşılık gelir. Bu olursa, görünürde 1000 dolar olabilir.

Alternatif olarak, varlık 1.240 dolar civarında güçlü bir destek keşfedebilir ve ardından yatay direncin üzerinde 1.420 dolarda (kırmızı) bir baskı görebilir.

Temel Destek Seviyeleri: $1240 & $1000
Temel Direnç Seviyeleri: $1420 & $150

Günlük Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1355
$ MA50: 1527 $
MA100: 1488 $
MA200: 1945 $

ethereumethereum fiyat analizi: eth üst üste üçüncü kırmızı haftayı kapatıyor, 1.000 dolar kapıda mı? 4

ETH/BTC Grafiği

Birleşmenin ardından, Bitcoin’e karşı piyasa yapısı dikkate değer bir zayıflık gösteriyor. Yatırımcılar, Bitcoin’lerini Ethereum için satma konusunda hala tereddütlü.

Ethereum’un azalan çizgi (sarı) 0,065 BTC’de (yeşil) yatay destekle kesişene kadar düşmeye devam etmesi daha muhtemel görünüyor. Bu seviyenin altında bir kırılma ve kapanış, 0.073 BTC’de (kırmızı ile) direnci yeniden test etme olasılığını büyük ölçüde azaltır.

Fiyat 0.073 BTC’nin altında kaldığı sürece düşüş eğilimi güçlü kalır.

Temel Destek Seviyeleri: 0.065 & 0.06 BTC
Anahtar Direnç Seviyeleri: 0.073 & 0.08 BTC

ethereumethereum fiyat analizi: eth üst üste üçüncü kırmızı haftayı kapatıyor, 1.000 dolar kapıda mı? 5

Zincir Üzerinde Analiz

Aktif Adresler (SMA 14)

Tanım: Göndericiler ve alıcılar dahil, benzersiz etkin adreslerin toplam sayısı.

Zincir üstü veriler, ağ etkinliğinin azalmakta olduğunu ortaya koyuyor. Bunun nedeni yatırımcı belirsizliği olabilir. Ayrıca, makroekonomik veriler, hisse senetleri ve kripto para birimleri gibi yüksek riskli varlıklar için iyiye işaret etmiyor.

Yükseliş trendleri sıklıkla aktif adreslerin sayısındaki artışla bağlantılı olduğundan, herhangi bir değişiklik olmadığı sürece fiyatın artmaya başlaması pek olası görünmüyor.

ethereumethereum fiyat analizi: eth üst üste üçüncü kırmızı haftayı kapatıyor, 1.000 dolar kapıda mı? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
25

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyat Analizi: ETH Üst Üste Üçüncü Kırmızı Haftayı Kapatıyor, 1.000 Dolar Kapıda mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!