Sipherian Surge NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sipherian Surge, toplamda 10,000 adet NFT’nin yer aldığı dijital sanat koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Sipherian Surge NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Sipherian Surge NFT Nedir?

PvE veya PvP oyunlarında kullanılacak “Sipherians” isimli 10,000 NFT’den oluşan dijital sanat koleksiyonudur. Sipherian Surge NFT’leri benzersiz görünümlere sahiptir. Çünkü farklı alt ırk özellikleri, nadir kostüm ve silahlarıyla birbirlerinden ayrılmaktadır.

Sipherian’ların kostümleri NFT’lerin özellikleri belirlemektedir. Diğer yandan Sipherian’ların silahları ise NFT’lerin sınıfı ayırt etmede rol oynamaktadır. Koleksiyondaki 10,000 NFT’den 3000’i nadir ırksal özelliklere sahip olacaktır. Bu nadir özellikler şu şekilde dağıtılmıştır: BioZ INUs (1500), Cyborg INUs (1000) ve Cosmic INUs (500).

Bununla birlikte projede “Sipheria” adı verilen, oyuncuların NFT sahibi olduktan sonra yer alabilecekleri sanal bir evren bulunmaktadır. Bu evrende bir keşif gezisine çıkmak veya PvE ve PvP oyunu başlatmak mümkündür. 

Projede kullanılan iki farklı token bulunmaktadır. Bunlardan ilki ATHER$, nadir eşyalar üretmek ve sahip olmak için kullanılmaktadır. İkinci token SIPHER$ ise topluluğun bir parçası olmak ve yönetimde yer almak için gereklidir. Son olarak belirtmek gerekir ki koleksiyon şu anda ERC-721 token standardını kullanmaktadır. Ancak ileride ERC-1155’e geçilmesi düşünülmektedir.

Sipherian Surge Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea’de 0,125 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 6,3 ETH’dir.

Sipherian Surge’nin OpenSea’de 10,000 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 3,7 bin civarındadır.

Sipherian Surge Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Sipherian Surge’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Sipherian Surge  koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta içlerinde en popüler olanıdır. Cüzdan sahibi olduktan sonra kişi, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. En son ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın almayı gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sipherian Surge NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!