Habbo Avatars NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000 yılında piyasaya sürülen Habbo oyununun arkasında olduğu NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Habbo Avatars NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz.

Habbo Avatars NFT Nedir?

Eski bir oyun olan Habbo’dan yola çıkılarak oluşturulmuş ve 11,600 Habbo avatarından oluşan NFT koleksiyonudur. Sulake tarafından Habbo için yapılan ilk resmi koleksiyondur. NFT’ler 284 farklı özellik rastgele seçilerek oluşturulmuştur. Yani her biri benzersizdir. Bu da onları daha değerli kılmaktadır. Ayrıca koleksiyon, sahiplerine oyun içinde çeşitli kullanım avantajları sunmaktadır.

Proje; oyunun yaratıcıları tarafından uygulanan bir projedir. Koleksiyonun sanat ve geliştirici ekibi, Sulake’in topluluk ekibinden oluşturulmuştur. Bununla birlikte projenin beyni ise Muumiopappa’dır. Muumiopappa, Habbo’nun kardeş oyunu Hotel Hideaway’in baş tasarımcısıdır. Ek olarak bir NFT fanatiği olarak tanımlanmaktadır.

Habbo Avatars; bir Proof of Work blok zinciri olan Ethereum üzerine inşa edilmiştir. İleride Proof-of-Stake’e geçiş sağlanması ve enerji tasarrufu sağlanması planlanmaktadır. Bu arada Sulake, kendileri ve kullanıcıları adına fazla enerji tüketimiyle alakalı sorumluluğu almaktadır. Bu çerçevede Offsetra ile ortaklık kurulmuştur. Habbo Avatars koleksiyonunun karbon emisyonlarını ölçmeye ve dengelemeye yardımcı olması planlanmaktadır.

Habbo Avatars NFT Fiyatı Nedir?

NFT koleksiyonu şu anda OpenSea üzerinde 0,17 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi halihazırda 7,3 ETH’dir.

Habbo Avatars NFT’nin OpenSea NFT pazarında sergilenen 11,6 bin adet NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyona sahip olan kişi sayısı ise şu anda 4,3 bin olarak belirtilmektedir.

Habbo Avatars NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan kişiler, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonunun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Koleksiyonu satın almak isteyen kişiler, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini zorluk yaşamadan gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Habbo Avatars NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!