Polygon, Web3 İletişimini Geliştirecek Push Protokolünü Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polygon, gelişmiş Web3 iletişimini sağlamak için daha önce Ethereum Push Notification Service (EPNS) olarak bilinen Push protokolünü entegre ettiğini duyurdu. Polygon son dönemde Web3 hareketlerine hız vererek, yeni güncellemelere ağırlık verdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Polygon, Push Protokolü Entegrasyonu

EPNS, başlangıçta Ethereum’da Push bildirimlerini etkinleştirmek için oluşturulmuştur. Platform bu yılın başında kullanıma sunulmasından bu yana protokol, 60 bin aboneye ulaştı. Ayrıca 100 kanala ve 17 milyon bildirime sahiptir. Web3 iletişiminin başarılı bir şekilde benimsenmesinden yaklaşık bir yıl sonra protokol, çok zincirli ve genelleştirilmiş iletişim yoluyla bir sonraki benimseme dalgasına öncülük etmek için hamlesini duyurdu. Şirket, bu hafta başlarında Twitter hesabında yayınladığı bir tweet ile yeniden markalaşmasını Push protokolüne göre tasarladığını duyurdu.

Yeniden markalaşma, Push protokolünün benimsenmesini Ethereum ve Push bildirimlerinin ötesine genişletmesini sağlayacaktır. Push her türlü iletişime izin vermektedir. Bunlar arasında, 1. veya 2. herhangi bir katmanda mesajlaşma, reklamlar, sohbetler ve daha fazlası bulunmaktadır. Bu özellikler Push’ın, Polygon tarafından benimsenmesine yol açmıştır.

Polygon, Web2 tabanlı kurumların Web3’e dahil edilmesine yardımcı bir platform haline geldi. Polygon, iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay ilk Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme platformudur. Ayrıca Polygon, yeni nesil uygulamalardan oluşan bir ekosistem tarafından desteklenen katman 2 protokolüdür. Protokol, geleneksel Blockchain mimarisiyle ilişkili temel sorunları çözmeye yönelik bir dizi ürüne sahiptir.

Polygon, kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak için ağını geliştirme kararlılığına devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde bir tweet’te Polygon ekibi, Push protokolünü sistemlerine entegre ettiklerini duyurmuştur. Ayrıca ekip, bunun binlerce Polygon dApps ve binlerce aktif kullanıcıyla sorunsuz, Web3 iletişimi sağlayacağını açıkladı. Bu, Polygon ağındaki geliştiricilerin artık Push protokolünü uygulamalarına entegre edebilecekleri, kanalları başlatabilecekleri ve kullanıcılar için bildirimleri etkinleştirebilecekleri anlamına gelmektedir.

Ekip tweet’te, ‘Push Protokolünü entegre etmek, uygulamalar ve kullanıcılar arasındaki iletişim eksikliğini giderir. Böylece Web3’teki genel kullanıcı deneyimini iyileştiriyoruz’ yazdı. Polygon ağı, üzerine kurulu 37000’den fazla uygulamaya sahiptir. Push protokolünün Polygon’da başlatılması, uygulamalar ve kullanıcılar arasındaki iletişim sorununu ele alacaktır. Ayrıca Web3 kullanıcı deneyimini geliştirmek için Polygon ekosistemini destekleyecektir.

Push Protokolü

Web3’e dahil olan uygulamalar, artık iletiler üzerinde doğrudan denetime sahiptir. Aynı zamanda istenmeyen postaları önleme olanağı veren Push protokolünün sunduğu esnek iletişimin avantajları vardır. Push protokolü, herhangi bir cüzdanın, uygulamanın, akıllı uygulamaların ve eklentinin Polygon’daki sözleşmelerden bildirim almasını sağlamaktadır.

Kullanıcılar, Web3’teki uygulamaların, Web2’de günlük olarak kullandıkları uygulamalarla benzer bir kullanıcı deneyimi standardı sağlamasını amaçlamaktadır. Polygon’daki uygulamalarla etkileşime giren kullanıcılar, Push Protokolünü kullanarak bu platformlarda bugün yaptıklarıyla aynı kullanıcı deneyimine sahip olacaklardır. Geliştiriciler için bu avantaj hem eski Web2 platformları hem de Web3’te yerleşik yeni nesil uygulamalar tarafından benimsenme şansını artıracaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polygon, Web3 İletişimini Geliştirecek Push Protokolünü Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!