ApeCoin DAO, NFT Sahiplere Özel Bir Pazar Yeri Oluşturacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ApeCoin DAO doğrulanmış Ape sahiplerinin bağlantı kurabileceği bir pazar yeri oluşturmaya onay verdi. Açıklamalara göre, ApeCoin DAO’nun hafta boyunca oylamak için üç yeni önerisi bulunmaktaydı. Üç yeni tekliften AIP-91, ‘pazar yeri oluşturma’ teklifi onaylanmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

ApeCoin DAO Yeni Pazaryerini Onayladı!

ApeCoin DAO tarafından AIP-91’in tam adı Ape Topluluğunda Yeteneği Birleştirme Platformu olarak açıklanmıştır. Buna ek olarak, Ape topluluğu teklifi bir hafta boyunca oylamıştır. Sonuç olarak, bir haftanın sonucunda DAO oylamadan olumlu sonuçla ayrılmıştır. ApeCoin DAO, oylama listelerine AIP-91 dahil olmak üzere üç teklif ekledi. Ayrıca tekliflerin hepsi oylamadan olumlu sonuç aldı.

Bir haftalık yoğun oylamanın ardından ApeCoin, Twitter sayfasında AIP-91 teklifinin geçtiğini duyurdu. Açıklamalara göre topluluk üyeleri, oylama sonuçlarıyla Holocronape tarafından yazılan teklif için olumlu tepkiler gösterdiler. Oylamada Ape topluluğunun yüzde 91,26’sı olumlu yönde oy verirken, yüzde 8,74’ü buna karşı oy kullanmıştır. Holocronape, kendisinin ve ekibinin, çeşitli aldıkları oylar ve özel mesajlarla ne kadar şaşırdıklarını açıkladı. Ayrıca aldıkları destek karşısında mahcup olmamak için çok çaba sarf edeceklerini belirtti.

Oylanan Diğer İki Teklifin Detayları!

ApeCoin Twitter sayfasına göre ApeCoin DAO, AIP-91, AIP-88 ve AIP-96 tekliflerini onayladı. AIP-88, ‘kodsuz NFT Drop Platformu ve Başlatma Paneli Aracılığıyla ApeCoin Geliri Kazanın başlığını taşımaktadır. Ayrıca APE’yi akıllı bir sözleşme platformu olan NiftyKit ile entegre edecektir. Aynı şekilde, AIP-96’nın tam adı ‘Kamu Malları için Finansman (ETHGlobal & Gitcoin)’ olarak açıklanmıştır. Bunun da amacı, hackathonları finanse etmektir. Ayrıca ApeCoin için çalışan insanlara özel programlar vermeyi amaçlamaktadır.

Ape Vakfı Görev Süresini Uzattı!

ApeCoin’in resmi Twitter’ına göre, topluluk sorunsuz bir geçiş sağlamak için alternatif teklifler sunmamıştır. Bu sebeple üç aylık görev uzatma talebi önerilmektedir. Bu süreçte kimin devralabileceğine, seçimlerin nasıl ilerleyeceğine karar verilecektir. Teklifte kısaca şu ifadeler yer almaktadır: ‘Bugüne kadar ki seçimlerle ilgili topluluk AIP’si’ olmamıştır. Yönetim materyallerine göre seçim sürecinin belirsiz olduğunu ve yeterli ayrıntıdan yoksun olduğunu doğrulanmaktadır. Bu nedenle Vakıf, ani bir sonun ApeCoin DAO’yu kaosa maruz bırakacağını savunmaktadır.

Vakıf, DAO’nun tüm yönetmeliklerle uyumlu olmasını savunmaktadır. Ayrıca, vakfın kapsamlı bir seçim çerçevesi üzerinde çalışmasına olanak sağlamayı hedeflemektedir. Dahası topluluğun sorunsuz bir seçim süreci üzerinde anlaşmaya varmasına olanak tanınacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin DAO, NFT Sahiplere Özel Bir Pazar Yeri Oluşturacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!