Bitcoin Madencisi Rhodium Halka Açılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Rhodium Enterprises, bir iş uygulaması, teknoloji ve danışmanlık şirketi olan SilverSun Technologies Inc. İle birleşmesinin ardından Nasdaq’ta listelenmeyi planlıyor.

Bitcoin Madencisi Rhodium, SilverSun Technologies İle Birleşiyor

Bitcoin madencisi Rhodium Enterprises, bir iş uygulaması, teknoloji ve danışmanlık şirketi olan SilverSun Technologies Inc. İle birleşmesiyle birlikte Nasdaq’ta listelenecek. Anlaşma, Barron’un Rhodium’un geçen yıldan beri halka açılmak istediğini, ancak piyasa koşulları nedeniyle halka arzını ertelediğini bildirmesinden aylar sonra geldi.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 29 Eylül 2022

Konu hakkında açıklama yapan Rhodiun CEO’su Chase Blackmon, “ABD sermaye piyasalarına erişimin sermaye yoğun sektörümüzde sürdürülebilir, uzun vadeli başarı için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu stratejik işlemin Rhodium hissedarları için uzun vadeli değer katacağına inanıyoruz.” dedi.

SilverSun hissedarları, hisse başına en az 1.50 dolar toplamda 8,5 milyon dolar nakit temettü ve ayrıca hisse temettü alacaklar, Anlaşmanın yıl sonuna kadar kapanması bekleniyor ve bu noktada Rhodium hisseleri listelemeye çalışacak. SilverSun CEO’su Mark Meller, anlaşmanın SilverSun hissedarlarına “önemli bir ön ödeme gerçekleştirme fırsatı” ve “kripto para piyasası için heyecan verici bir zamanda Rhodium’un potansiyel yükselişine katılma fırsatı” sağlayacağını söyledi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi Rhodium Halka Açılıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!