Web3 tabanlı müzik platformu Audius, 7,5 milyon aylık kullanıcıya ulaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir tabanlı popüler müzik platformu Audius, aylık kullanıcı sayısının 7,5 milyona ulaştığını duyurdu. Platform bünyesinde, güncel olarak 250 binden fazla sanatçı ve 1 milyon şarkı bulunduğu ifade edildi. Elektronik dans müziği (EDM) dinleyicilerinin platformun en aktif kullanıcıları olduğu belirtildi. Elektronik dans müziği dinleyicilerinin, tür bilgisayar kullanılarak üretildiği ve dijitale daha yakın olduğu için kripto ve NFT fikrine daha açık olabilecekleri tahmin edildi. Platformdaki en popüler ikinci müzik türünün ise ‘hip hop’ olduğu görüldü.  

Aktarılan detaylara göre; Audius, temelde bir kripto şirketi olsa da pazarlama stratejisini Web3 ve blokzincir üzerine kurmuyor. Şirket yetkilileri; çoğu zaman kullanıcıların, platformda kripto teknolojisinin var olup olmadığının bile farkına varmadığını söylüyor. Platformun, bu sayede kullanıcı ağını genişleterek kripto kışından başarıyla çıkabildiği ifade ediliyor. Audius CEO’su Roneil Rumburg ise kullanıcıların bir dijital cüzdan kullanmak zorunda olduklarını fark etmeden merkeziyetsizliğin avantajlarından yararlanabildiğini dile getiriyor. 

Audius kullanıcılarının yalnızca yüzde 10’u, MetaMask cüzdanı kullanıyor

Paylaşılan diğer bilgilere göre; Audius’u, ayda 5 milyon ila 7,5 milyon kullanıcı aktif olarak kullanıyor. Bu kullanıcıların yalnızca yüzde 10’u, MetaMask cüzdan bulunduruyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Web3 tabanlı müzik platformu Audius, 7,5 milyon aylık kullanıcıya ulaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!