OpenSea, Ethereum L2 Optimism’in Katılımını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacim olarak önde gelen NFT pazarı OpenSea, Twitter aracılığıyla Ethereum L2 Optimism’in platformlarında yayında olduğunu açıkladı. Ayrıca aralarında Apetimizm ve Bored Town NFT gibi belirli koleksiyonların platformlara geldiğini duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea Proje Tekliflerini Güncelledi!

Blockchain oyunu CryptoKitties, 2017’de Ethereum’da piyasaya sürülmüştür. Bununla beraber geliştiriciler, dikkatlerini merkezi olmayan oyun tasarımına çevirmiştir. OpensSea, CryptoKitties için bir pazar olarak bilerek inşa edilmiş bir NFT pazarı olarak ortaya çıkmıştır. Bununla birlikte OpenSea’nin geliştiricileri, çok daha geniş çeşitlilikteki Blockchain uygulamalarını ve oyunlarını destekleme karar almıştır. Bu konudaki büyük potansiyelini kısa sürede fark etmiştir. Ayrıca o zamandan beri sanat, müzik ve video oyunu öğelerini içerecek şekilde büyüme yaşanmıştır. Ayrıca bu kapsamda bir Ethereum NFT pazarı oluşturulmuştur.

Yalnızca bir Ethereum cüzdanıyla kullanılabilen OpenSea, geliştiricilerin yeni bir özel programlama dili öğrenmek zorunda kalmadan oyun ve uygulama türleri ile yenilik yapmalarına izin vermektedir. Bunun için başlarda, ‘Blockchain oyunlarının merkezi’ olarak bir üne ulaşmıştır.

Site geniş kapsamlı bir protokolle ilgilenmektedir. Şu anda, Optimism’in listelenmesiyle ilgili duyuruyla, aktiviteye göre en büyük Ethereum L2 ölçekleme çözümü olan Arbitrum’un katılımını yakından takip eden Ethereum Layer-2 ölçekleme çözümleri tekliflerini genişletmenin ortasındadır. Son olarak platform, Ethereum, Klytan, Polygon, Solana ve Arbitrum gibi ağları desteklemektedir.

OpenSea’nin Yeni Desteği Dikkat Çekti!

OpenSea, insanların tercih ettikleri zincirlerde tercih ettikleri NFT’lere erişmelerini sağlayan Arbitrum’a verdiği desteği açıklamıştır. Ethereum ölçeklendirme çözümü olan Abritrum’un entegrasyonu, OpenSea için özellikle sıkıntılı geçen bir ayın ardından gelmiştir. Ayrıca son zamanlarda oldukça düşük hacimler görülmektedir. Bununla birlikte elde edilen tüm zamanların en yüksek seviyesi 4,8 milyar dolardı. Ancak son ay bundan çok uzak olan 232 milyon dolarlık küçük bir hacim görülmüştür. Faaliyetteki düşüş, Rarible, Magic Eden ve SuperRare gibi diğer pazar yerlerinde gerçekleşen düşüşlerle dikkat çekmektedir. Bu platformlarda da faaliyetlerde benzer bir düşüş yaşanmaktadır. Ancak bunu gösteren piyasa trendleriyle tutarlı olmakla birlikte, yine de endişe vericidir.

Bir Ethereum L2 ölçekleme çözümü olan Optimism, Arbitrum’dan sonra OpenSea’de listelenerek ikinci listelenmesini almıştır. Ayrıca Polygon, Solana, Ethereum ve Klyton olan diğer dört Blockchain’e ek olarak şu ana kadar listelenen altıncı Blockchain olmuştur. Ortaklık hem OpenSea hem de Optimism tarafından NFT pazarındaki yukarı yönlü gelişmelerini yeniden kazanmak için bir teklif olarak yorumlanmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
OpenSea, Ethereum L2 Optimism’in Katılımını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!