MetaMask kurumsal yatırımcılara sunduğu saklama hizmetlerini genişletiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto dünyasına, özellikle de NFT alanına kurumsal yatırım yağıyor. Bu yoğun ilgi karşısında harekete geçen MetaMask Institutional, kurumsal müşterilerine sunduğu saklama hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

NFT yönetim ve saklama hizmeti Cobo ile iş birliği yapan MetaMask, dijital varlıklar ile iş yapan büyük kuruluşlar için bir “tek durak platformu” oluşturmayı amaçlıyor.

MetaMask, ortalama kullanıcı düzeyinde saklama hizmeti sunmayan bir cüzdan olsa da, cüzdanın kurumsal versiyonu, dünyanın çeşitli ülkelerinde saklama hizmeti için iş birlikleri gerçekleştiriyor.

Cobo Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı Tavia Wong, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada saklama hizmetlerinin yalnızca varlık koruması sağlamakla kalmadığını, aynı zamanda özellikle de kuruluşlar için yönetim düzeyinde kullanışlı olduğunu söyledi.

“Yüksek kullanıcı sayısı ve farklı ödeme seviyelerinden dolayı, kuruluşların şirket içi hatalardan ve ihmalkârlığın sonuçlarından kaçınmak için ilave özellikler kullanması gerekiyor.”

MetaMask gibi cüzdanlar geçmişte “kullanıcı dostu” görülmemiş olsa da, saklama hizmetlerinin artırılmasıyla büyük yatırımcılar için kullanışlılığa öncelik verildiği gösteriliyor.

Yeni entegrasyon, ayrıca kurumsal müşterilerin iş birliği araçlarıyla şirket içinde roller tasarlamalarına da olanak sağlayacak. Wong’a göre, alım satımda kullanıcılara yöneticilerin belirlediği sınırlar uygulanabilecek.

“Çoklu imza erişimiyle, tüm varlıkları tek bir kişinin kontrol edememesi sağlanacak ve tek hata noktaları ortadan kaldırılacak.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaMask kurumsal yatırımcılara sunduğu saklama hizmetlerini genişletiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!