Hi ve Mastercard, Özelleştirilebilir NFT Banka Kartlarını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto ve fiat finansal bankacılık platformu Hi, küresel ödeme hizmeti Mastercard tarafından desteklenen, dünyanın ilk özelleştirilen NFT banka kartını piyasaya sürdü. Yeni banka kartı, uygun kart sahiplerinin kartlarının yüzünü bir NFT avatarıyla kişiselleştirmelerine olanak tanımaktadır. Bunu yapmak için, kart sahiplerinin NFT’lerini doğrulamaları gerekmektedir. Ek olarak bu yeni kartla sahipleri, Mastercard’ın kabul edildiği dünya çapında 90 milyondan fazla yerde harcama yapabilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Özel NFT Banka Kartları!

Yeni Hi Debit Mastercard bugünden itibaren piyasaya sürülmüştür. Ayrıca üyelik katmanlarına dayalı avantajlarla altı farklı varyantta gelmektedir. Bu katmanlar giderek artan bir değerle sıralandığında temel, siyah, gümüş, altın, platin ve elmas olarak belirtilmiştir.

Kullanımı kolaydır ve kart sahibinin geleneksel itibari para birimini ve çeşitli kripto para birimlerini harcamasına olanak tanımaktaıdr. Üye olmak isteyenlerin, bekleme listesine katılması gerekmektedir. Ayrıca 10 eurodan daha az maliyetli olan hi’nin yerel token’ı HI’yı stake etmek gerekmektedir. HI token’ına sahip olamayan yatırımcıların token’ı satın almalar gerekir. Hi NFT banka kartı, 25’ten fazla AEA ülkesinde ve Birleşik Krallık’taki üyeler tarafından kullanılabilecektir. Ayrıca şirketin, yakında dünya çapında kullanıma sunması beklenmektedir.

Hi’nin Kurucu Ortağı Sean Rach ortaklık hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘NFT kartları sadece harika görünmekle kalmıyor. Aynı zamanda insanların hangi çevrimiçi topluluğa ait olduklarını da gerçek dünyada göstermeleri için harika bir yoldur. İtibari para, stabilcoin veya diğer kripto paraları harcama esnekliği, çekici finansal ve yaşam tarzı ödülleri ile birleştiğinde, kartımızın piyasada ezber bozan bir girişim olduğundan emin oluyoruz’ dedi.

NFT banka kartı için özelleştirme seçeneği yalnızca altın üyeler tarafından kullanılabilecektir. Bu özellik, kart sahiplerinin banka kartlarına koymak için favori NFT’lerini seçmelerine olanak tanımaktadır. Ayrıca başkalarının mülkiyet haklarını güvende tutmak için, NFT’nin Hi ekibi tarafından doğrulanması gerekmektedir. Şimdilik banka kartı sahipleri için özelleştirilebilen sınırlı sayıda NFT koleksiyonu bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla CryptoPunks , Moonbirds, Goblins, Bored Apes ve Azuki olarak açıklanmıştır.

Mastercard Blockchain Teknolojilerini Kullanmakta Öncü Olmak İstiyor!

Mastercard Blockchain teknolojilerini tam olarak kullanmak istemektedir. Ayrıca şirket, her geçen gün yeni girişimlerle ön plana çıkmaktadır. Mastercard geçtiğimiz ayın sonunda, Binance ile ortaklık kurdu. Bununla beraber ortaklık kapsamında, şirketler Blockchain teknolojilerini yaymayı amaçlamaktadır.

Ortaklık kapsamında işlemler, fiat para birimine alternatif olarak perakendecilere kripto ödemesini tanıtmayı amaçlamaktadır. Ayrıca iki tarafta, dünyanın diğer bölgelerine yayılmadan önce Arjantin’deki yeni projenin pilot aşamasını başlatmıştır. Şirketler Blockchain teknolojisinin doğasında bulunan potansiyel gücü arttırılmak istenilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hi ve Mastercard, Özelleştirilebilir NFT Banka Kartlarını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!