Do Kwon, 3.313 BTC Transferi İddialarını Yalanlarken, Terra Muhbiri Kurucuyu Destekliyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terraform Labs kurucu ortağı Do Kwon, iddialarını destekleyen olası bir müttefik buldu.

terrado kwon, 3.313 btc transferi i̇ddialarını yalanlarken, terra muhbiri kurucuyu destekliyor! 2

Luna Foundation Guard (LFG), Güney Koreli yetkililerin varlıkları dondurmak için adımlar başlatmasına yol açan bir madeni para hareketinin ardından Bitcoin’lerin taşınmasını reddetti.

Kwon, Bitcoin’i LFG cüzdanlarından KuCoin ve OKX’e taşıdığı iddialarını da reddetti. Kurucu, kendisine karşı “yanlış bilgi”yi ele alırken, iki kripto borsasını bir yıldan fazla bir süredir kullanmadığını ve LFG, TFL ve diğer kuruluşların fonlarının dondurulmadığını doğruladı.

Ancak kaosun ortasında, Terra muhbiri ve araştırmacısı FatMan, Kwon’a güvendiğini söyledi.

Do Kwon’a İnanmak

En son tweet’te FatMan, bu konuda tartışmalı Terra patronuna inanmaya yöneleceğini söyledi ve savundu:

“Dürüst olmak gerekirse, “kamuya açık olmayan” işlem kanıtlarını kendim görmemiş olsam da, bir kez olsun Do Kwon’a bu konuda inanmaya eğilimliyim. Zincir analizi kusursuz değildir, bu nedenle bu akışlar %100 kesinlikle izlenemez (bazı gizli Binance mahkeme celbi olmadığı sürece).

FatMan daha önce kime inanacağını bilmediğini söyledi ve Kwon’u UST için dağıtılan BTC’nin tam bir dökümünü ve işlem kanıtını yayınlamaya teşvik etti.

Yorum, Güney Koreli savcıların iki borsadan LFG cüzdanlarından fon transferlerini takip ettikten sonra Kwon’a bağlı 67 milyon dolarlık Bitcoin’i dondurmasını istemesinden sonra geldi. Rapora göre, analitik platform CryptoQuant, 15 Eylül’de oluşturulan LFG’ye ait olduğuna inanılan ve 3.310 Bitcoin’in KuCoin ve OKX’e taşındığı yeni bir cüzdan adresi belirledi.

LFG kısa süre sonra transferi reddeden bir bildiri yayınladı ve Mayıs ayındaki Terra çöküşünden bu yana hiçbir fonun taşınmadığını ekledi. Ek olarak, fonları transfer etmek için yeni cüzdanlar oluşturulmadı.

LFG tarafından bir kanıt olarak paylaşılan Hazine cüzdanı, son işleminin bu yıl 18 Mayıs’ta gerçekleştirildiğini gösteriyor. Cüzdan yaklaşık 71.000 BTC aldı ve 70.736 BTC harcadı ve yazının yazıldığı sırada 313 BTC tuttu.

Kırmızı Bülten

Kwon’a daha önce Interpol tarafından kırmızı bir bülten çıkarılarak, kurucuyu bulmak ve tutuklamak için küresel kolluk kuvvetlerinden yardım istedi. Nerede olduğu bilinmemekle birlikte, Kwon kaçak olmadığını vurguladı ve sık sık yürüyüşe çıktığını ve alışveriş merkezlerini ziyaret ettiğini ekledi. 31 yaşındaki geliştirici, adını temize çıkarmak için düzenleyicilerle sürekli işbirliği içinde olduğundan emin oldu.

Güney Kore’de sermaye piyasası kurallarını ihlal etmekle suçlandı ve çeşitli yargı alanlarında yasal zorluklarla karşı karşıya kaldı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
11

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Do Kwon, 3.313 BTC Transferi İddialarını Yalanlarken, Terra Muhbiri Kurucuyu Destekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!