Crypto.com, Fransa’da faaliyet izni aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Crypto.com, Fransa’da ülkenin ‘Denetim ve Çözüm Kurumu’ndan faaliyet izni aldığını duyurdu. Yaşanan gelişmeyi takiben Fransa Finansal Piyasalar Kurumu, Crypto.com’a ‘Dijital Varlık Hizmet Sağlayıcısı’ lisansı verdi. Platform, düzenleyici onayı almadan önce özellikle kara para aklama ve terör finansmanı konularında oldukça titiz bir incelemeden geçtiğine işaret etti.  

Aktarılan detaylara göre; Crypto.com, kısa bir süre önce Birleşik Krallık’ta da ülkenin ‘Mali Yürütme Otoritesi’nden (FCA) kripto varlık firması olarak faaliyet göstermek için izin almıştı. Şirket, benzer şekilde Güney Kore’de de “Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcı” olarak lisans aldığını duyurmuştu.  

Crypto.com CEO’su, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, konuya ilişkin açıklamasında Avrupa pazarının platformun uzun vadeli büyüme planları ve başarısında kritik bir konumda yer aldığını dile getirdi. Marszalek, Fransa’da düzenleyici onayı almaktan büyük bir gurur duyduklarını da sözlerine ekledi. Şirket CEO’su ayrıca, ürün ve hizmetlerini Fransa’da tanıtırken kullanıcılara güvenli ve kapsamlı bir kripto platformu sunmayı hedeflediklerini ifade etti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Crypto.com, Fransa’da faaliyet izni aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!