VeChain, Blockchain Teknolojisini Endüstrilere Dahil Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün yapılan duyuruya göre VeChain, Blockchain teknolojisini günlük hayata entegre etmek istemektedir. Bu kapsamda TruTrace ile iş birliği gerçekleştirmiştir. Ayrıca VeChain ve TruTrace, Blockchain ağına dahil edecekleri sektörlerin listesini resmen açıklamıştır. Açıklamaya göre platform, TruTrace’in yasal esrar, gıda, moda ve ilaç işletmelerini Blockchain teknolojisine entegre edecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

VeChain, Temel İhtiyaçları Blockchain ile Destekleyecek!

Yiyecek, giysi ve ilaçlar günümüzün temel ihtiyaçlarıdır. Bu mallar insan varlığı ve beslenmesi için gereklidir. Bir noktada, bu endüstrilerin Blockchain’e getirilmesi gerekmekteydi. Temel özelliklerin Web3’e geçişleri son dönemde oldukça artış yaşamaktadır. Bu sektörlerin hepsi, TruTrace’nin zaten ilgilendiği kategorilerdir. Yasal esrar işi daha önce ana vurgu olduğundan duyuruya göre, VeChain ile yapılan anlaşma tüm SaaS platform alanlarında Blockchain entegrasyonuna yol açacaktır.

VeChain Vakfı’na göre TruTrace ve VeChain ToolChain arasındaki doğrudan bağlantıyla, TruTrace’in ürün kalitesine ve özgünlüğüne bağlı olan işletmelere, altyapı veya yönetime pahalı yatırımlar yapmadan, operasyonlarında Blockchain kullanmaya başlayabilecektir. Ayrıca bunun sorunsuz ve hızlı bir yolunu sunacaktır.

Blockchain Kullanım Alanları Artış Yaşıyor!

Bu duyurudan önce şirketler, geçen ayın sonunda Blockchain’in benimsenmesini geliştirmek için ortaklık kurmuştu. Blockchain, müzik, elmas madenciliği ve emlak dahil olmak üzere bankacılık dışında çeşitli sektörlerde de kullanılmaktadır. Teknolojinin ana noktası, belirli endüstrilerde Blockchain kullanımının şeffaflığı artırmaya nasıl yardımcı olduğudur. Blockchain teknolojisi, gelişen Blockchain sektörünün sunduğu birçok avantajın bir sonucu olarak kripto para birimlerinin ortaya çıkmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Blockchain teknolojisi, verimliliği ve şeffaflığı teşvik etmek için merkezi olmayan finans da dahil olmak üzere çeşitli endüstrilerde kullanılabilmektedir. TruFace ve VeChain’de bu özelliğinden faydalanmak istemektedir.

VeChain, 2015 yılında piyasaya sürülmüştür. İşletmelere özelleştirilmiş Blockchain özellikli çözümler sunarak Blockchain teknolojisini gerçek dünyaya uyarlamaya çalışmaktadır. Kurumsal müşterilerin küresel ölçekte dijital dönüşümü hızlı bir şekilde oluşturmasını ve yürütmesini sağlayan düşük kodlu Blockchain tabanlı bir platform olan VeChain, ToolChainTM sağlamaktadır. Ayrıca güvenden bağımsız dağıtılmış bir ekosistemin geliştirilmesini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Blockchain kullanım alanları şu anda her ne kadar kısıtlı görünse de işin aslı tam olarak öyle değildir. Blockchain kullanım alanları oldukça geniştir. Ayrıca şirketler, bunu doğru alanlara yerleştirmeyi hedeflemektedir. Hedefler arasında bolca güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Ayrıca Blockchain ile güvenlik önlemlerini arttırmak mümkündür.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
VeChain, Blockchain Teknolojisini Endüstrilere Dahil Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!