FTX US, Voyager Digital’ın varlıkları için düzenlenen açık artırmayı kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası FTX US, kripto aracılık şirketi Voyager Digital’ın varlıkları için düzenlenen açık artırmayı yaklaşık 1,4 milyar dolarlık teklif ile kazandı.

Voyager, teklifin şirketin kripto varlıklarının “gelecekte belirlenecek bir tarihteki” adil piyasa değerine göre yapıldığını ve varlıkların değerinin 1,3 milyar dolar civarı olduğunun tahmin edildiğini, 111 milyon doların ise “ek değer” olduğunu söylerken, konuyla ilgili başka detay paylaşmadı.

Kripto birikimlerine erişim sağlamak için bekleyen Voyager müşterilerine ne olacağına ilişkin ise pek bir bilgi verilmedi. Voyager, kripto varlıklara erişim ile ilgili daha fazla bilgi geldiğinde paylaşılacağını açıkladı.

Today, after a competitive auction aimed at returning maximum value to customers, @FTX_Official US was selected as the highest and best bidder. Press release linked below. More information about what this agreement means for customers to follow.https://t.co/OmOd7pvSza

— Voyager (@investvoyager) September 27, 2022

Voyager, yalnızca FTX US platformunun “şirketin 11. Madde iflas süreci sonuca vardıktan sonra müşterilerin kripto para alıp satmasına ve saklamasına olanak sağlayacağını” söyledi.

Cointelegraph, FTX ve Voyager Digital’a yorum için ulaşmaya çalıştı fakat yanıt alamadı.

Varlıkların satışınının, ABD Güney New York Bölge İflas Mahkemesi’ne 19 Ekim’de 11. Madde planı ve varlık satın alım anlaşması sunulmasının ardından tamamlanması bekleniyor.

Voyager, 5 Temmuz’da 11. Madde kapsamında iflas başvurusu yapmıştı. Bu madde kapsamında yapılan başvurular, şirketin işletmeyi yeniden yapılandırma veya satma planları yaparken, varlıklarının kontrolünü de elinde tutmasına ve operasyonlarına devam edebilmesine imkan tanıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX US, Voyager Digital’ın varlıkları için düzenlenen açık artırmayı kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!