Galaxy Fight Club Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galaxy Fight Club (GFC) oyuncuların savaşabileceği, Ethereum ve NFT’ler kazanabileceği platformlar arası bir PvP MOBA oyunudur. NFXHaber olarak bu makalede Galaxy Fight Club nedir sorusuna yanıt vereceğiz.

Galaxy Fight Club Nedir?

Bütün avatar koleksiyonları tek bir araya getiren gerçek zamanlı bir PvP MOBA oyunudur. Bununla birlikte NFT sahiplerinin avatarlarını, PC ve mobil cihazlardaki PvP savaşlarında kullanabilmesi sağlamaktadır.

Oyunun en en çıkan özelliği de farklı koleksiyonları bir araya getirebilmesidir. Uzmanlar bu özelliği Nintendo’nun dövüş oyunu Super Smash Bros ile kıyaslamaktadır. Çünkü Super Smash Bros’ta bir Mario, bir Pikachu ile bir araya gelebilmektedir. Galaxy Fight Club’ta da BACY’tan bir maymun Cool Cat ile karşı karşıya gelebilecektir.

Galaxy Fight Club Nasıl Çalışır?

Bir koleksiyonun yaratıcısı, yarattığı NFT’yi sattığında o NFT’nin telif hakkından feragat etmiş olur. Yani o NFT’nin hakkı, NFT’yi alan kişiye geçmektedir. Bu geçişten sonra ise sahip kişi, NFT’sini Galaxy Fight Club’ta bir NFT karakteri haline getirme hakkına kavuşmuş olur. Kişinin yapması gereken şey; Galaxy Fight Club’ın söz konusu NFT ile tamamen aynı görünen bir türev NFT oluşturmasına izin vermektir. Yani Galaxy Fight Club’ta orijinal NFT değil, onun benzeri (bir türevi) yer almaktadır.

Galaxy Fight Club Hangi Avantajlara Sahiptir?

Kişiler, hangi NFT koleksiyonuna sahip olursa olsunlar Galaxy Fight Club’a katılabilmektedir. Oyuna katılan kişiler, 3’e 3 takım maçlarına katılıp ödül kazanma şansına erişmektedir. Takım maçları kazanan oyuncular, değerli zırh ve zırh NFT’leri açacak gümüş anahtar parçalarını kazanmaktadır. Anahtar parçaları ve diğer ganimetlerin tümü, OpenSea ve benzeri pazarlarda satılabilmektedir. Yani bu kullanıcı gelir demektir.

Galaxy Fight Club Nasıl Alınır?

Galaxy Fight Club şu anda OpenSea’de 0,234 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Koleksiyondaki NFT sayısı 10,1 bin iken sahip sayısı ise 2,7 bindir. Koleksiyonun OpenSea’deki ticaret hacmi 7,9 ETH olarak görülmektedir.

Koleksiyonuna ilgi duyan yatırımcılar, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyona yatırımda bulunmak isteyen kişilerin ise yapmaları gereken işlemler bulunmaktadır.

Koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce NFT pazar yerlerinde kullanabilecekleri MetaMask vb. kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ise kullanıcıların ödeme işleminde kullanmak için Ethereum almaları gerekmektedir. Ardından kullanıcılar aldıkları Ethereum’u kripto para cüzdanlarına aktarmalıdır. En sonda ise kullanıcının dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Galaxy Fight Club Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!