FoxFam Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FoxFam NFT, Yum Yum Studio tarafından tasarlamış ve üretken karakterlerden oluşan NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede FoxFam Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

FoxFam Nedir?

Her biri farklı özelliklere sahip, elle çizilmiş 10,000 adet NFT’den oluşan koleksiyondur. Bu “tilkiler” her birine benzersiz karakterlerini veren, sevgiyle işlenmiş bir dizi özellikten meydana gelmiştir.

Koleksiyon, Yum Yum Studio’daki deneyimli sanatçı ve illüstratörlerin yaratıcı buluşu olarak adlandırılmaktadır. Stüdyo, ünlü oyun projeleri hayata geçiren ve gösterişli karakterler yaratabilen bir stüdyo olarak bilinmektedir.

Koleksiyondaki her karakter, rastgele bir araya getirilen özelliklerin kombinasyonuyla oluşturulmuştur. Dolayısıyla her karakter eşsiz bir kişiliğe sahiptir.

Yum Yum Studio Nedir?

Xbox ve Nickelodon gibi tanınan markalar için illüstrasyonlar yaratmış başarılı bir stüdyodur. Topluluk odaklı çalışmalar yapmaktadır. Tasarım ve çizimleri; koleksiyoncu ve sanatçılara aralarından seçim yapabilecekleri geniş bir fikir yelpazesi sunmaktadır.

FoxFam Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea üzerinde 0,124 Ethereum taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise şu anda 7,1 Ethereum’dur.

FoxFam’in OpenSea pazarında şu anda 10 bin adet NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyona şu anda ev sahipliği yapan kişi sayısı ise 3,6 bin olarak görülmektedir.

FoxFam Nasıl Alınır?

Yum Yum Studio’nun bu koleksiyonuna ilgi duyan yatırımcılar, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

FoxFam NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı ve bu Ether’i dijital kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini tamamlayabilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FoxFam Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!