FOMO MOFO Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jasper Wong’un tasarladığı ve toplamda 8,008 adet NFT’den meydana gelen koleksiyondur. NFXHaber olarak bu makalede FOMO MOFO Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

FOMO MOFO Nedir?

FOMO MOFO’ların tamamı sanatçı Jasper Wong tarafından elle çizilmiştir. Her MOFO MOFO, Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulmuştur. Bir FOMO MOFO alan kullanıcı, sadece bir dijital sanat eserine sahip olmaz. Ek olarak faydaları zamanla artan, özel bir topluluğa üyelik erişimi de kazandırmaktadır. NFT’ler, sahiplerinin dijital kimlikleri olarak hizmet edecek ve FOMIE Topluluk Hazine’sine katılım gibi fırsatlar sağlayacaktır.

Koleksiyona ismini veren FOMO MOFO aynı zamanda bir markadır. NFT veya lifestyle endüstrilerinde önemli bir aktör haline gelmeyi hedeflemektedir. Markanın arkasındaki ekip; yeni marka yaratmak ve işbirlikleri yapma konusunda oldukça deneyimlidir. Sanatçı Jasper Wong; Uniqlo, NBA, Versace, Disney, Hulu ve Spalding gibi dünyaca ünlü markalarla birlikte çalışmıştır.

FOMO MOFO’nun Geleceği Nasıl?

FOMO MOFO gelecekte kendi tişört, çıkartma, çanta, oyuncak ve daha fazlasını üretecek. Üstelik tişört ve çıkartmaların üretimine şimdiden başlanmış durumda. Markanın aktardığı bilgiye göre ekip; her gün yeni markalarla temas halinde.

Bununla birlikte 8,008 adet NFT’den oluşan bu ilk koleksiyon, marka için sadece bir başlangıç. Ekip, gelecekteki yeni NFT koleksiyonları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan biri LIL FOMIES adı verilen koleksiyon. “Sevimli çılgınlar” olarak adlandırılan LIL FOMIES, bir dizi kendine has özelliğie sahip olacak.

FOMO MOFO’nun Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea üzerinde oldukça düşük kabul edilebilecek 0,047 ETH taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise şu anda 7,1 ETH ile dikkatleri çekmektedir.

FOMO MOFO’nun OpenSea pazarında yer alan 8,008 adet NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyona şu anda sahip olan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 4,2 bin civarındadır.

FOMO MOFO Nasıl Alınır?

Bu koleksiyonla ilgilenen kişiler, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

FOMO MOFO koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ether almalı ve bu Ether’i kripto para cüzdanına aktarmalıdır. En sonda ise yatırımcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra yatırımcı, istediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FOMO MOFO Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!