NFT ve Metaverse, Belirsizliğe Rağmen İyi Performans Gösterdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Future Market Experiences tarafından hazırlanan bir rapora göre, tüketici Metaverse pazarının 2022’den 2032’ye kadar yüzde 24,5’lik güçlü bir gelişme yaşaması beklenmektedir. Pazar şu anda 55,8 milyar ABD doları değerindedir. Ayrıca 2032’ye kadar 500 milyar dolar değerinde bir değere ulaşması beklenmektedir. Bununla beraber NFT ve Metaverse, kripto piyasasında ki belirsizliğin ortasında diğer araçlara göre daha iyi performans göstermektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT ve Metaverse İlgi Eksikliğine Rağmen İyi Performans Gösteriyor!

Fiyatların çoğu düşüş yaşamaktadır. Kripto paraların bu durumuna rağmen, Metaverse’e büyük ilgi devam etmektedir. Sandbox ve Decentraland, bu dönemde artış yaşamıştır. 19 Eylül itibariyle, Sandbox, satılık sadece 3.408 parseli kaldığını açıklamıştır. Ayrıca bu da pazarındaki toplam mülklerinin yüzde 2’sine denk gelmektedir. Öte yandan, Decentraland’ın satılık 652 arsası bulunmaktadır. Bu da toplam mülklerinin yüzde 0,67’sine denk gelir.

Metaverse’ün hala güçlü olduğuna dair bir başka işarette, The Bored Ape Yacht Club’ın Otherside platformunun 1 Mayıs’ta başlattığı arazi satışlarıdır. Platformda sınırlı sayıda satılık mülk olmasına rağmen, Ağustos 2022’de günlük ortalama satış sayısı 119,87 olmuştur. Ayrıca, o ay boyunca ortalama günlük satış hacmi 746.503,19 dolara ulaşmıştır.

NFT’lere olan ilgi de farklı platformlar aracılığıyla devam etmektedir. Reddit kullanıcı avatarları, platformda 5.000 dolara satılmıştır. Bu, dijital varlığa olan talebin artışına işaret etmektedir. Reddit koleksiyonu avatarları içerir ve Reddit’teki çeşitli koleksiyon avatarları arasında en başarılısı olmuştur. En başarılı iki avatar, The Hands 16 ve The Hands 46 oldu. Bunların her biri yaklaşık 5.000 dolara satılmıştır. Koleksiyonun şu anda taban fiyatı 0,93 ETH olarak görünmektedir.

Kripto Piyasası Belirsizliğinde, Metaverse Daha İyi Performans Gösteriyor!

Metaverse’ü çevreleyen hype rağmen, birçok insan hala sadece bu konunun merak olduğunu iddia etmektedir. Ancak bu herkes için geçerli değildir. Halihazırda dünyanın geleceği hakkında konuşan çok sayıda marka ve etkili kişi bulunmaktadır. Temmuz 2022’de Güneydoğu Asya’nın en büyük bankası olan DBS tarafından hazırlanan bir raporda, Metaverse’ün 2030 yılına kadar potansiyel olarak 11 trilyon dolara ulaşabileceği belirtilmiştir. O zamana kadar dijital ekonominin yüzde 10 ile yüzde 40’ını oluşturabileceği tahmin edilmektedir. Çeşitli Metaverse dünyaları olgunlaşmaya devam ederken şüpheciler, bu varlık sınıfının potansiyelinden yararlanma fırsatını kaçırmış olabilir. Ayrıca dünya ekonomisi yavaşlıyor ve kripto kış geri çekilmeleri de piyasayı etkilemeye devam ediyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT ve Metaverse, Belirsizliğe Rağmen İyi Performans Gösterdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!