Datingcom, Metaverse Dünyasında Çiftleri Evlendirecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugüne kadarki en popüler tanışma platformlarından biri olan Datingcom, Web3 dünyasına katıldığını açıkladı. Şirket, bu hafta kendi Metaverse flört deneyimini başlattığını duyurdu. Ayrıca bekarların sanal olarak bir araya gelmesine ve evlenmesine olanak sağlayacak özelliklerini duyurdu. Yeni özelliği kutlamak için üç Datingcom çifti, Metaverse’te evlendirilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Datingcom Metaverse Deneyimi!

Sanal flört platformu Datingcom resmi olarak bir Metaverse deneyimi başlattı. Artık kullanıcılar fiziksel konumlarından bağımsız olarak tanışabileceklerdir. Açıklamalara göre yeni Metaverse, romantik bir atmosfere sahip olacaktır. Ayrıca bol miktarda aktivite ve mekan bulunmaktadır.

Platform, lansmanını kutlamak için Datingcom’da tanışan gerçek kıtalararası çiftlerin üç düğününe ev sahipliği yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre, herkes bu Metaverse’e törenlerine katılabilecektir. Ayrıca etkinliğe katılmak isteyen katılımcıların, resmi bir kıyafet giymek zorunda olduğu duyurulmuştur. Dating Group’un Baş Strateji Sorumlusu KJ Dhaliwal, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘sanal flört Metaverse’ümüzü ortaya çıkaran ilk tanışma sitesi olmaktan memnunuz. Datingcom kullanıcılarının bu yeni alanda küresel bağlantılar kurmaya devam ettiğini görmek için sabırsızlanıyoruz’ dedi. 

Datingcom’un Metaverse’ü son bildirilen Web3 projesidir. Ancak bilinmesi gereken başka platformlarda mevcuttur. Örneğin Bumble, 2021’den beri Web3’e özel platformu üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca BAYC sahiplerine özel bu ay, Year 4000 Labs, Lonely Ape Dating Club’ın lansmanını duyurulmuştur. Bu uygulama, Datingcom’un Metaverse’üne benzer şekilde çalışmaktadır. BAYC koleksiyonerlerini Tinder ile aynı konsepti kullanarak birbirine bağlamayı amaçlamaktadır.

Metaverse’ün NFT’lerle Birlikte Kullanılabilirliği!

Metaverse dünyası gelişmeye devam ediyor. Ayrıca NFT’ler kullanım alanlarını her geçen gün arttırıyor. Bu kullanım alanları arttıkça NFT’ler, Metaverse dünyalarında farklı amaçlara hizmet etmeye başlamaktadır. Bunlar bazı durumlarda sahiplerine ek gelir sağlarken, bazı durumlarda da avantajlar ve öncelikler sağlamaktadır. NFT oyunları son dönemde oldukça popüler hale gelmiştir. Ayrıca NFT’ler oyunları genel olarak Metaverse üzerinde entegre edilmektedir.

Metaverse dünyalarının geliştirilmesi, farklı amaçlarla yapılıyor. Bunlar bazen bir eğlence kulübü olurken, bazen de bir hastane olabiliyor. Şu anda genel olarak deneyim odaklı olan Metaverse’ler ilerleyen zamanlarda akılı araçlarla daha net bir hale gelecektir. O zamana kadar geliştirilen her Metaverse, yeni gelişmelere ayak uydurmalıdır. Ayrıca geliştiriciler, her trend arkasında durarak bu alanı daha da güçlendirmek istemektedir. Bununla beraber Metaverse’lerin uyumluluğuna bağlı olarak, geliştirmeler desteklenerek kullanım alanları arttırılabilecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Datingcom, Metaverse Dünyasında Çiftleri Evlendirecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!