AC Milan Web3 Oyunu için MonkeyLeague ile Ortak Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü futbol takımı AC Milan, yeni nesil Web3 Espor oyunu MonkeyLeague ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Yeni ortaklık, AC Milan’ın Solana merkezli AAA kalitesinde MonkeyLeague oyununa İtalyan futbol devinin resmi NFT ortağı olarak katılmasını sağlayacaktır. Ayrıca kullanıcılar artık AC Milan markalı NFT oyun varlıklarını ve fazlasını MonkeyLeage ekosisteminde bulabilmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

AC Milan ve MonkeyLeauge Web3 için Anlaştı!

MonkeyLeague ile olan yeni ortaklık, AC Milan’ın Web3 alanında bir varlık oluşturma konusundaki geçişini sağlayacaktır. Bu Milan’ın Web3 için daha geniş vizyonunun bir parçasıdır. Ayrıca kulüp, yeni yollar kazandıracak geniş hayran kitlesi için benzersiz dijital deneyimler yaratmak için endüstri uzmanlarıyla birlikte çalışacaktır.

1899 yılında İtalya’nın Milano kentinde kurulan Milan, dünyanın en büyük ve en ünlü futbol kulüplerinden biridir. Geçen yıl takım, İtalya’nın en büyük futbol ligi kupası olan Serie A’yı kazandı. Şimdi 123 yaşındaki kulüp, Web3 ve Blockchain teknolojisinin gücünü kullanmanın yollarını arıyor.

MonkeyLeague, bu yeni anlaşmanın bir parçası olarak bir dizi Milan NFT oyun varlığını piyasaya sürecektir. Buna yeni MonkeyPlayers, görünümler ve stadyumlar dahildir. Ayrıca bazı Milan Monkey oyuncuları, imzalanmış fiziksel AC Milan formalarıyla gelecektir. Özel NFT partisi, çok yakında NFT pazarı MagicEden’de açık artırma yoluyla satışa sunulacaktır.

AC Milan’ın Gelirler Başkanı Casper Stylsvig, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘dijital inovasyon alanındaki konumumuzu güçlendirmemizi sağlayan MonkeyLeague ile bu ortaklığı başlatmaktan heyecan duyuyoruz. MonkeyLeague ile ortak olan ilk futbol kulübü olmaktan gurur duyuyoruz. Bu oyunu dünya çapındaki taraftarlarımıza getiriyoruz. Ayrıca onlara favori takımlarıyla etkileşim kurmaları için yeni ve yenilikçi bir yol sunuyoruz’ dedi.

Takım Web3 Kimliğini Oluşturmaya Devam Ediyor!

AC Milan ve MonkeyLeague arasındaki yeni ortaklık aynı zamanda bir NFT basım sezonu da başlatacak. Bu süreç sayesinde kullanıcılar, Milan oyun içi stadyumlar ve arazi gibi ek NFT’leri üretebilecektir. AC Milan ayrıca gelecekteki birkaç yüksek profilli MonkeyLeague turnuvasına sponsor olacak.

Dünyanın dört bir yanından oyuncular, özel ödüller için yarışabilecektir. Ayrıca MonkeyLeague oyuncuları için yol boyunca bazı promosyonlar olacaktır. AC Milan’ın ikonik San Siro Stadyumu imzalı hatıra eşyalarına VIP maç biletleri ve yeni ortaklık sayesinde çok daha fazlası sunulacaktır. Futbol takımları artık bir Web3 kimliği oluşturmanın önemini anlıyor. Ayrıca birçoğu NFT’leri araştırmaktadır. Bu yılın başlarında AC Milan, Blockchain fantezi futbol oyunu Sorare ile de bir ortaklık duyurdu.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AC Milan Web3 Oyunu için MonkeyLeague ile Ortak Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!