STEPN Birinci Yıldönümünü, Verileri Paylaşarak Gerçekleştirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenilikçi Web3 yaşam tarzı uygulaması STEPN’in birinci yıl dönümü dün gerçekleşti. Şu anda 200 ülkede 4,72 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan şirket için planlarının çok üzerinden geçen bir yıl oldu. STEPN, Blockchain’de kazan-kazan özelliğini getirdi. Ayrıca yaşam tarzı uygulamasının geliştirmeleri devam etmektedir. Bu yeni teknoloji, sağlıklı yaşamı teşvik ederken insanları açık havada aktif olmaya teşvik etmesiyle ün kazanmıştır. Sonuç olarak STEPN, birinci yıl dönümünü kutlamak için kayda değer büyümesini ve önemli kilometre taşlarını vurgulayan verileri yayınladı. NFXhaber olarak, bu verilerin detaylarını sizin için derledik.

STEPN Büyüme Verilerini Paylaştı!

Kazanmak için hareket et mantığında olan şirket ilk olarak geçen yıl, NFT patlamasının zirvesi sırasında ortaya çıkmıştır. Neredeyse bir yıl sonra, hala güçlenmeye devam etmektedir. Ayrıca Haziran ayında STEPN, merkezi olmayan borsası DOOAR’ı başlattı. Bu borsa lansmanından bu yana, günlük aktif kullanıcılara bakıldığında 1 numaralı Solana DEX olmuştur. STEPN, zindeliği daha önce hiç görülmemiş bir şekilde simgeleyerek bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Web3 yaşam tarzı uygulaması, eğlenceli ve etkileşimli bir yolu teşvik etmek için GameFi ve SocialFi öğelerini kullanmaktadır.

Temel olarak, kullanıcılar NFT spor ayakkabı satın almaktadır. Ayrıca aldıkları ayakkabılarla yürüyerek veya koşarak oyun içi para kazanabilmektedirler. STEPN’in birinci yıl dönümü, geçen yıldan bu yana ne kadar yol kat edildiğinin altını çiziyor. Sonuç olarak, STEPN uygulaması popülerdir. Ayrıca günlük aktif kullanıcı sayısında haziran ayında bir milyona ulaşarak rekor kırdı. Yayınlanan verilere göre geçen yıl STEPN kullanıcıları, uygulamayı kullanarak 108.017.738 kilometreden fazla yol kat etmiştir. Dışarıya değer veren bir yaşam tarzı uygulaması olarak şirket, karbon ayak izini de azaltmayı hedeflemektedir. Nisan ayında büyük karbon nötrlük planlarını açıkladılar. Ayrıca karbon giderme için aylık ödemelere başladıklarını belirttiler.

Geçen yıl boyunca, STEPN yatırımcılardan 5 milyon doların üzerinde para topladı. Ayrıca hatırı sayılır bir takipçi kitlesi kazandı. Dahası, STEPN platformu artık üç ayrı Blockchain kullanmaktadır. Bunlar sırasıyla, Binance Smart Chain, Solana ve Ethereum’dur.

Kazan kazan uygulamasından yararlanan ve token’larını toplamak için hile yapan kullanıcılar bulunmaktadyı. Bu nedenle, haziran ayında STEPN, SMAC hile önleme sistemini piyasaya sürmüştür. Bu sistem, şirketin oyun mekaniğini manipüle eden kullanıcıları tespit etmesini sağlamaktadır. Şirket, popülerliği nedeniyle artık ekosisteminin güvenli ve emniyetli olmasını sağlamak zorundadır. Ayrıca STEPN’in ilk yıl dönümü, gelecek için planları olan ve kazan-kazan ekosistemini geliştirmeye devam edecek olan şirket için çok önemli bir anı işaret etmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
STEPN Birinci Yıldönümünü, Verileri Paylaşarak Gerçekleştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!