Hennessy NFT İçkilerini Piyasaya Sürdü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü konyak üreticisi Hennessy, avantajlarla birlikte gelen sınırlı sayıda şişe NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Hennessy Paradis Golden Edition, Hennessy’nin en değerli 100 özel karışımıdır. NFT içkiler, lüks şaraplar ve alkollü içkiler için lider bir NFT pazarı olan BlockBar aracılığıyla piyasaya sürülecektir. NFXhaber olarak, koleksiyonun detaylarını sizin için derledik.

Hennessy NFT İçkilerini Yarattı!

Bugünden itibaren, bu Hennessy NFT şişelerinden sınırlı sayıda üretilen konyaklardan birini 2.500 dolara almak mümkündür. Konyaklar sadece 500 adetten oluşmaktadır. Ayrıca bunlar ilk defa satışa sürülmektedir. Uzun bir süre bir daha satışta olmayacaktır. Her NFT, 70cl’de mevcut olan özel bir baskı şişesiyle birlikte gelecektir. Ayrıca yıl içinde 150cl’lik bir sürümünün yayınlanması planlanmaktadır.

Hennessy Paradis Golden Edition’daki ilk NFT koleksiyonu, konyaktan oluşan 70 cl’lik bir şişedir. Bu nadir koleksiyonluk altın şişeler bir altın rengi konyak içerir. Usta Blender Maurice Fillioux, 1979’da senfonik müziğe bir övgü olarak görkemli Paradis konyağını yaratmıştır. Dahası, ona eklenmiş özel animasyonlu Hennessy NFT, Veneda Carter tarafından yaratılan ‘Golden Hour Artwork’ olarak adlandırıldı. Yaratıcı özellikle, altınla çalışmasıyla tanınan ünlü bir stilist ve mücevher tasarımcısıdır. Bu nedenle bu lüks NFT koleksiyonunun altın sürümü için tercih edilmiştir.

BlockBar CEO’su ve kurucu ortağı Dov Falic konu hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Hennessy’nin Hennessy Paradis Golden Edition’ı özel olarak piyasaya sürmek için bir kez daha BlockBar ile ortak olmayı seçmesinden memnunuz. BlockBar, bu tatil sezonunda fiziksel hediyenin ön saflarında yer alıyor. Veneda Carter’ın özel bir sanat eserini kişiselleştirilmiş hediye mesajları ve yatırım yapılabilir. Varlık destekli Hennessy Paradis Golden Edition NFT ile birleştiren bu eşsiz teklifi topluluğumuza sunmaktan heyecan duyuyoruz’ dedi.

NFT Koleksiyonu İleriye Dönük Avantajlar Sağlayacak!

Hennessy Paradias NFT şişelerinin altın baskısı bir sanat eseridir. Bu nedenle, konyak meraklıları ve koleksiyoncular için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Ayrıca bu 70cl’lik şişelerden sadece 500 adet olduğu için, nadir bulunabilen bir koleksiyon olacaktır.

100 şişesinin (150cl) ikinci koleksiyonu, her biri 6,000 dolara mal olacağı belirtildi. Bu şişeler aralık ayında satışa çıkacaktır. Ayrıca, piyasaya çıktıklarında 70cl NFT şişe sahipleri şişelere erken erişim elde edeceklerdir. Son olarak, BlockBar’ın teknolojisi sayesinde, NFT’leri fiziksel ürünlere çevirmede sıkıntı yaşamayacaklardır. Ayrıca, şişeler dünyanın her yerine teslim edilebilecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hennessy NFT İçkilerini Piyasaya Sürdü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!