Santiment Nedenini Açıkladı: Ethereum (ETH) Balinaları Varlıklarını Satıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) balinalarının Merge güncellemesinden hemen sonra varlıklarını satışa çıkarma nedeninin fiyat beklentisi ile ilgili olmadığı düşünülüyor.

Ethereum ağının İş Kanıtı sisteminden (PoW) Hisse Kanıtı sistemine (PoS) geçişinin ardından yüksek bakiyeli Ethereum hesaplarının, varlıklarının dikkate değer bir kısmını satışa çıkardığı görüldü. Yatırımcılar bu hamleyi Ethereum’u zor günlerin beklediğine dair bir işaret olarak yorumlasa da analistler durumun farklı olduğunu düşünüyor.

On Chain araştırma şirketi Santiment’in yayınladığı verilere göre, Merge güncellemesinin başarılı olduğu 15 Eylül tarihinde bu yana minimum 1.000 maksimum 10.000 Ethereum’a sahip hesapların kümülatif varlıklarında %2,24 azalış görülürken minimum 100 maksimum 1.000 Ethereum’a sahip hesap sayısı %1,41 düşüş gösterdi.

Diğer kripto para birimleri ile kıyaslandığında yüksek likiditesiyle öne çıkan Ethereum’da dahi satışların karşılanamaması ile ortaya çıkan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Ancak analistler halihazırda satılan varlıkların spekülasyon amacıyla alınmış olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu belirtti. Güncelleme yaklaşırken momentumu hızla artan bakiyeler de analistleri destekler nitelikte görünüyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Santiment Nedenini Açıkladı: Ethereum (ETH) Balinaları Varlıklarını Satıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!