Nvidia Omniverse Cloud ile 100 Ülkeye Hizmet Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nvidia, sanatçılar, geliştiriciler ve kurumsal ekiplerin her yerde Metaverse uygulamalarını tasarlamaları, yayınlamaları, çalıştırmaları ve deneyimlemeleri için bir bulut hizmetleri paketini duyurdu. Bu kapsamda ilk yazılım ve bir hizmet olarak altyapı teklifi olan Nvidia Omniverse Cloud duyurusunu paylaştı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Nvidia Omniverse Cloud

Teknoloji, kullanıcıların nerede olursa olsun Omniverse araçlarını etkinleştirmek için veri merkezlerinin hizmet gücünden yararlanmasını sağlayacak. Şirket bunun için cloud özelliğini kullanmaktadır. Şu anda 700’den fazla şirket ve 200.000 kişi Omniverse kullanmaktadır. Ayrıca Nvidia Omniverse Cloud kullanarak bireyler ve ekipler, herhangi bir yerel bilgi işlem gücüne ihtiyaç duymadan tek bir tıklamayla 3D iş akışları tasarlama imkanına sahip olacaktır. Nvidia Omniverse Cloud, Nvidia’nın küresel grafik dağıtım ağına sahip bulut oyun çözümü GeForce Now’dan yararlanacaktır.

Nvidia’da Omniverse başkan yardımcısı Richard Kerris konu hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘internetin Metaverse adı verilen bir sonraki evrimi 3D ile genişletilecektir. Şimdi bunun etkisinin ne olacağını anlamak için, bugün bildiğimiz geleneksel internet, HTML’de açıklanan ve bir tarayıcı aracılığıyla görüntülenen web sitelerini birbirine bağlar. Metaverse, evrensel sahne tanımı kullanarak sanal 3D dünyaları birbirine bağlayan internetin evrimi olacaktır’ dedi.

Robotik uzmanları, artırılmış ölçeklenebilirlik ve erişilebilirlik ile yapay zeka özellikli akıllı makineleri eğitebilmektedir. Ayrıca otonom araç mühendisleri, güvenli kendi kendine sürüş dağıtımı için çeşitli yol ve hava koşullarını test etmek için fiziksel tabanlı sensör verileri oluşturabilmektedir. Ayrıca trafik senaryolarını simüle etmek mümkündür.

Küresel Şirketler Omniverse Cloud’u Destekliyor!

Omniverse Cloud’un ilk destekçileri arasında RIMAC Group, WPP ve Siemens yer almaktadır. WPP, dünyanın en büyük pazarlama hizmetleri organizasyonudur ve Omniverse Cloud’u tamamen benimsemektedir. WPP, otomotiv markalarına özel, gelişmiş 3D içerik ve deneyimler sunmaktadır. Bunun için Omniverse Cloud’da otomotiv pazarlama hizmetlerini başlatan ilk şirkettir. Dünyanın dört yanındaki kuruluşlar, sanal dünyalar oluşturmak ve Metaverse sınırlarını zorlamak için Nvidia Omniverse kullanmaktadır.

Nvidia Metaverse’e Giriş Yaptığını Açıklamıştı!

Nvidia, esas olarak GPU’ları ile tanınmaktadır. Şirketin yeni Metaverse duyurusu, sinirsel grafik SDK’larını içermektedir. Şirket, yapay zeka destekli ‘sinirsel grafikler’ üzerinde çalışmaktadır. Sinir grafikleri alanı yepyeni ve yapay zeka ile bilgisayar grafiklerinin birleştiği yerdir. Ayrıca çalışmalar tamamlandıktan sonra, bilgisayar içinde gerçekçi bir 3D dünya oluşturmak için sinirsel grafikler kullanılacaktır. Geliştiriciler, yeni yayınlanan NeuralVDB dahil olmak üzere farklı SDK’lar aracılığıyla bu işlevselliğe erişebilecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nvidia Omniverse Cloud ile 100 Ülkeye Hizmet Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!