Libya’nın Konut Geliştiricileri Ve Türk Yatırımcıları Bir Araya Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Libya’nın müteahhitleri, Türk yatırımcıları ve ihracatçılarıyla buluşmak için Türkiye’de bir araya gelecek.

Türk yatırımcı ve ihracatçılarla buluşmak üzere, Urbanexpo Forum, Libya İskan ve Kalkınma Bakanı Müh. Abubaker Ghawi, Libya Ticaret Odası Genel Sendikalar Birliği Başkanı Mohamed Raed’in düzenleyeceği bir etkinlik için 3-4 Ekim’de İstanbul’da olacak.

Etkinlik kapsamında, Libyalı milyar dolarlık gayrimenkul geliştiricisi, Türk yapı malzemeleri üreticileri ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İDER) ile de bir araya gelecek. INDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakalım’ın konuşacağı “Urbanexpo Forum”da, Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal da sektör finansmanı üzerine konuşacak.

“Urbanexpo Forum” un stratejik ortağı olan LIDCO (Libyan Development and Investment Holding Company) gibi Libya’nın en büyük kamu kurumları ve üst düzey altyapı-üst yapı geliştirme şirketleri, Libya hükümetinin altyapı ve kamu hizmetlerine özel sektör katılımını teşvik ediyor. , Libya Mimarlar ve Mühendisler Derneği’nin yanı sıra Trablus belediye başkanı ve ülkenin önde gelen şirketlerinin başkanları da etkinlikte hazır bulunacak.

30 Milyar Doları Aşan Şirket Portföyü

ADD International Group ve Türk firması ICF Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, iki ülke arasındaki dış ticaret hacminin artırılması ve imzalanan altyapı-üstyapı projelerinin artırılması hedefleniyor. 30 milyar doları aşkın sermayeyi temsil eden 200’den fazla Libyalı üst düzey iş insanının organizasyonla ilgili olarak İstanbul’a geleceğini kaydeden ADD International Group CEO’su Mimar Ghaleb Gheblawi, organizasyonla ilgili olarak şunları söyledi:

İlk kez altyapı işlerinin yanı sıra üst yapı işlerine de öncelik verildi. Bu organizasyon, Türk konut sektöründe oluşan know-how’ın ihraç edilmesi açısından da çok önemli fırsatlar sunuyor. İki ülke arasındaki iş birliğinin gerçekleşmesi, iş anlaşmalarının kesintiye uğramadan devam etmesi, Libya’nın sürdürülebilir kalkınma politikasını yeniden kazanması açısından da son derece önemli. Türk iş adamları, gittikleri her yeri canlandıran ve kazan-kazan anlayışına sahip bir iş kültürüne sahip. Libya topraklarında da durum böyle. Buradaki ihtiyacı ve fırsatları görmezden gelemeyiz. İş dünyası olarak, karşılıklı stratejik ve doğru adımlar atılırsa Libya’nın çok daha gelişeceğine ve ilerleyeceğine inancımız tamdır.

Gheblawi, etkinliğin ikili ilişkilerin daha da gelişmesine ve 110 milyar dolarlık GSYİH’ya sahip Libya ile Türkiye arasındaki dostluğun güçlenmesine yardımcı olacağını söyledi. Yatırımların yüz yüze (B2B) görüşmelerle gerçekleştirilmesini istediklerini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Libya’nın Konut Geliştiricileri Ve Türk Yatırımcıları Bir Araya Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!