Binance Hizmet Sınırlarını Genişletiyor: O ülkede 2 Yeni Ofis Açılacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarında, işlem hacmiyle en büyük borsa konumunda bulunan Binance, kripto hizmet alanlarını genişletmek için bir kez daha düğmeye bastı. Bu kapsamda Binance borsası, Brezilya’da hedeflediği genişleme planını açıkladı. Binance tarafından yapılan açıklamaya göre borsa, kripto para adaptasyonunun en üst düzeylerde olduğu ülkelerden biri olan Brezilya’da iki yeni ofis açacak. Birçok kripto para odaklı şirketin ofis ortamını taşıdığı Brezilya’da, Binance da bu yönde adım atacak.

BINANCE BREZİLYA PLANLARINI AÇIKLADI

BINANCE BREZILYA PLANLARINI ACIKLADI

Binance borsası geçtiğimiz yıl uzun bir süre boyunca çeşitli ülkelerde yasal uyumluluk konularıyla mücadele ediyordu. Brezilya’da da Binance özelinde olmasa da kripto para şirketlerine yönelik bir uyumluluk süreci bulunuyordu. Ancak kripto paraların artan benimsenmesi ile Brezilya da şirketlere çeşitli esneklikler sağlamaya başladı. Bu fırsatı değerlendiren Binance, Brezilya’da Simpaul Investimentos’u satın aldı ve ödeme aracı olarak kullanacağını duyurdu.

ÇALIŞAN SAYISI ARTIRILACAK

Binance, Brezilya’da kurulması hedeflenen 2 yeni ofis için şimdilerde yoğun bir mesai harcıyor. Rio de Jenerio ve Sao Paolo’da kurulması planlanan ofislerin, ülkedeki çalışanları destekleme amacıyla da ortak kampüs şeklinde inşa edilmesi düşünülüyor. Binance borsasının şu anda Brezilya’da toplam 60 çalışanı bulunuyor ve açılacak olan 2 yeni ofisle birlikte çalışan sayısının 150’ye yükseltileceği belirtiliyor. Borsadan gelen açıklamaya göre çalışanlar, kendi çalışma şekillerini seçebilecek. Ayrıca borsadan gelen açıklamaya göre gelecek dönemlerde bir banka kartı da hizmete sunulacak.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Hizmet Sınırlarını Genişletiyor: O ülkede 2 Yeni Ofis Açılacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!