Bankacılık Devinden Kripto Para Yöneticilerine Yönelik Yeni Adım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankacılık devi Societe Generale, kripto para piyasasına girmek isteyen varlık yöneticileri için yeni bir ürün hazırladı.

Fransa’nın en büyük üçüncü bankası Societe Generale, varlık yatırımcılarının kripto para piyasasına daha kolay bir şekilde erişmesini sağlayacak bir ürün tasarladı.

Societe Generale’nin ürününü kullanan varlık yöneticileri, müşterilerine kripto para fonlarına “basit” bir şekilde yatırım yapma imkanı sunabilecek.

Bankanın bugünkü açıklamalarına göre bu ürün ayrıca Avrupa’daki regülasyonlar ile uyum içerisinde olacak.

Societe Generale’nin sunduğu bu yeni hizmet halihazırda Arquant Capital SAS tarafından kullanılmaya başladı. Arquant Capital şu anda kripto para piyasasına yatırım yapacak birkaç farklı fon geliştiriyor.

Societe Generale, 2021 itibarıyla 1,6 trilyon dolardan fazla değerde varlık yönetiyor. Bankanın kripto para piyasasına yönelik attığı bu adım, piyasaya duyulan talebi gösteriyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bankacılık Devinden Kripto Para Yöneticilerine Yönelik Yeni Adım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!