Piyasa Analiz: Bitcoin ve Ethereum %6 Yükselirken, XRP En Son SEC Dava Haberlerinden Sonra %10 Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası manzarası, Bitcoin, Ripple, Ethereum ve diğerlerinden görülen önemli kazanımlarla bugün önemli ölçüde daha yeşil.

Birkaç günlük serbest düşüşten sonra, Bitcoin sonunda durumu tersine çevirdi, bir günde %6 kazandı ve 19.000 doları geri aldı.

Altcoinler de bugün yeşilde iyi durumda ve ETH benzer bir oranda yükseliyor. İlginç bir şekilde, Ripple bir kez daha günümüzün en iyi performans göstereni olarak ortaya çıktı.

Bitcoin 19 Bin Doların Üzerine Çıktı

Geçen hafta BTC için iyi geçmedi. Varlık geçen Salı 23.000 doların biraz altına sıçradı, ancak orada başarısız oldu ve yaklaşan ABD TÜFE verileri onu birkaç bin dolar ile 20.000 dolara getirdi.

Bu gıpta edilen seviye kısa bir süre sonra teslim oldu ve BTC Çarşamba günü bunun altında mücadele ederken buldu. Takip eden birkaç gün içinde, bitcoin bu seviyenin etrafında, çoğunlukla altında kaldı.

Bununla birlikte, varlık bu haftanın başında üç ayın en düşük seviyesi olan 18.300 $’a (Bitstamp’ta) düştüğünde bir darbe aldı. İşte bu çöküşün arkasındaki olası sebeplerden bazıları.

Bununla birlikte, BTC bu düşüşe oldukça olumlu tepki verdi. Takip eden saatlerde 1.000 dolardan fazla ekledi ve şu anda 19.500 dolar civarında bulunuyor. Piyasa değeri 375 milyar dolar iken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti bir nefes aldı ve %40’a yakın.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin ve ethereum %6 yükselirken, xrp en son sec dava haberlerinden sonra %10 yükseldi! 3

Altcoinler de Yeşile Dönüyor

Alternatif kripto paralar dün BTC kadar zarar gördü, daha kötüsü olmasa da bugün manzara tamamen farklı.

Birleştirme geçen Perşembe gerçekleştikten sonra, Ethereum’un fiyatı şiddetle güneye yöneldi ve günler içinde 300 doların üzerinde düştü. Sonuç olarak, ETH dün 1.300 doların altında çok ayın en düşük seviyesine geriledi. Şimdi ise günlük %6’lık bir artış, ikinci en büyük kriptoyu neredeyse 1.400 dolara itti.

Binance Coin de sert düştü, ancak benzer bir günlük artış onu şimdi 270 doların kuzeyine yönlendirdi. Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Polygon ve Avalanche da daha büyük ölçekli altlardan yeşilde iyi durumda.

Ripple, SEC aleyhindeki son gelişmeleri takip eden bugünün en iyi performansı gösteren oyuncusu. XRP %10’dan fazla arttı ve 0,4 dolara yakın işlem görüyor.

Alt ve orta büyüklükteki alternatifler de dikkate değer fiyat artışları gördü ve bu da genel kripto piyasası değerinde 40 milyar dolarlık bir artışa yol açtı. Bununla birlikte, metrik, gıpta edilen 1 trilyon dolarlık işaretten hala oldukça uzakta.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin ve ethereum %6 yükselirken, xrp en son sec dava haberlerinden sonra %10 yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
21

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin ve Ethereum %6 Yükselirken, XRP En Son SEC Dava Haberlerinden Sonra %10 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!