Ethereum Yatırımcıları Birleşme Sonrası Dikkatli Davranıyor, İşte Nedeni!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

CoinShares’e göre Ethereum, hafta boyunca negatif fon akışı değerine sahip tek varlık. 

Kripto para endüstrisindeki en büyük güncellemelerden biri olan Birleşme, bir haber satma etkinliğine dönüştü. Uzun zamandır beklenen geçiş, Ethereum’un fiyatının altında bir ateş yakmasa da, birçok uzman gelecekte güçlü arka rüzgarlar sunacağına inanıyor.

Ethereumethereum yatırımcıları birleşme sonrası dikkatli davranıyor, i̇şte nedeni! 2

Ancak yatırımcılar temkinli davranıyor. Sağlayıcılar ve varlıklar tarafından sağlanan pozitif ve negatif akışların bir karışımı, şu anda yatırımcılar arasında katılım eksikliği göstermeye devam ettiğinden, rakamlar nispeten düşük bir faaliyet haftasının ortasında geldi.

Digital Asset Fund Flows Weekly’nin son sayısına göre CoinShares, Ethereum Birleşmesi akışlarının ardından gelen akışların yatırımcılar arasında temkinli olmaya devam ettiğini bildirdi . Böylece, 4. hafta çıkışları 15 milyon dolara eşitken, yılın başından bu yana toplam rakamlar şaşırtıcı bir şekilde 375,8 milyon dolara ulaştı.

Ancak, çıkışların akışı oldukça küçüktü ve 80 milyon dolar olarak kaydedildi.

Yatırımcılar Dikkatli Olmaya Devam Ediyor

Yıllarca süren gecikmeler ve aksiliklerden sonra, Ethereum nihayet oldukça sorunsuz bir şekilde bir Proof-of-Stake ağına geçti. Veriler, ağ katılımı da yüksek kalırken, stake edilen ETH miktarının tutarlı bir yükseliş trendinde olduğunu ortaya koyuyor. Müşteri çeşitliliği de doğru yönde ilerliyordu. Şimdiye kadar, işlerin teknik tarafında gözle görülür bir aksama yok.

Tüm stake süreci teorik olarak kripto varlığı için yükseliş beklentileri sunuyor. Dolaşımın, işlemleri gerçekleştirmek için ağa ödenmesi gereken bir ücret şeklinde düşmesi bekleniyor. Müteakip hissedarlar da ETH’yi dolaşımdan kaldırabilir ve kıtlık tokenin dolaşımına ağırlık vermeye başladıkça varlık deflasyonist olabilir. Buna rağmen, kurumsal yatırımcılar ürkek kalmaya devam ediyor.

En büyük faktörlerden biri ölçeklenebilirlik olabilir. Birleşme bir dönüm noktası olsa da, Ethereum, enerji tüketimi sorunları ve karbon emisyonlarını azaltmak gibi önemli hedeflere ulaşmasına rağmen, ağ hızını önemli ölçüde artırmak için bir parçalama çözümü uygulamaktan hala çok uzak.

Bir dizi iyileştirmeye paralel olarak, daha güvenli ve merkezi olmayan bir ağ için “Dalgalanma” var. Yükseltme, işlemleri hızlandırırken ücretleri azaltmak için tasarlanmış bir şekilde birkaç farklı zincire bölerek işlemleri daha ucuz hale getirmeyi içerir.

Vitlaik Buterin’e göre Verge, Purge ve Splurge yükseltmelerinin sonunda Ethereum saniyede 100.000 işlem gerçekleştirebilecek. Ama bu çok zaman alacaktı. Örneğin, Dalgalanma tek başına bu yıl boru hattında değil.

Kazançlı mı, Değil mi?

Ethereum’un gelecek yıl için planlanan ölçeklenebilirlik yükseltmeleri, onu daha az kazançlı hale getirmiyor. Aslında, Ethereum’un daha çevre dostu olması, geleneksel şirketlerin ve büyük finans kurumlarının stake etme fırsatlarına daha fazla dahil olmasının yolunu açacaktır.

Ek olarak, bir PoS Ethereum doğrulayıcı, yaklaşık %5’lik bir yıllık yüzde getiri (APY) alabilir, bu da onunla ilişkili nispeten düşük risk göz önüne alındığında onu oldukça çekici bir gelir akışı haline getirir.

Fidelity Digital, yakın tarihli bir raporda şunları kaydetti:

“Ethereum’un hisse ispatına geçişi, Ethereum’u hisse senedi şeklinde sahipler için faiz kazanabilecek bir varlık haline getiriyor. Bu getiri üretimi, ETH sahipleri için toplam getiriyi artırma potansiyeline sahip ve varlığı potansiyel yatırımcılar için daha çekici hale getirebilir.”

Ethereum Yatırımcıları Birleşme Sonrası Dikkatli Davranıyor, İşte Nedeni!
Bitcoin Fiyat Analizi: Haftada %12’lik Bir Düşüşün Ardından, BTC’nin Başka Bir Çöküşü Önlemek İçin Bu Seviyeyi Koruması Gerekiyor!
Ethereum 1.300 Doları Aşarken Tasfiyeler 420 Milyon Doları Aştı!
Kripto Piyasası Düşüyor, Bir Sonraki Ralli Neden Kasım Ayına Kadar Uzayabilir?
Polygon (MATIC) 2025-2030 Fiyat Tahmini: 2030 Yılına Kadar MATIC 25 Dolara Ulaşabilecek mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum Yatırımcıları Birleşme Sonrası Dikkatli Davranıyor, İşte Nedeni! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Yatırımcıları Birleşme Sonrası Dikkatli Davranıyor, İşte Nedeni!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!